به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از برگزاری این مجموعه مسابقات کشف استعدادهای خلاق، گسترش و توسعه فرآیند ارتباط با صنایع و به چالش کشیدن سیستم آموزشی در مواجهه با مسائل متنوع صنعت حمل و نقل هوایی در ایران و جهان عنوان شده است.
هم اکنون دومین دوره از مسابقات طراحی پرندههای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده "آینده پروازان" (دانش آموزی) با همکاری پایگاه ارتباط با دانش آموزان دانشگاه، "هماسازان" (دانشجویی) و "دیو سپید" (حرفهای) در حال برگزاری است و ثبت نام اولیه مسابقه نیز از اوایل مهرماه سال جاری و با برگزاری رده هماسازن آغاز شده است.
در رده هماسازان که مختص طبقه دانشجویی است، تیمها میکوشند با تغییراتی در سیستمهای یک Airframe که می تواند هواپیما و یا روتورکرافت باشد، بتوانند ماموریتهای مشخصی را انجام دهند.
در این دوره از مسابقه ماموریت هدف این است که پرنده، رفتاری همچون عقاب را که در یک ناحیه ثابت گشت می زند و منطقه را تحت نظارت دارد، تقلید کند.
برگزاری چنین مسابقاتی علاوه بر تحریک جامعه علمی، مهندسی و دانشجویی کشور موجب بکارگیری عملی اصول علمی هندسی و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه می شود که نتیجه آن رشد و جهت دهی استعداد جوانان خلاق در راستای حل مشکلات فنی کشور خواهد بود.
نظر شما