پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ مهر ۱۳۸۹، ۱۳:۲۶

ضعف ترابری در لرستان تصادفات جاده ای را افزایش داد

ضعف ترابری در لرستان تصادفات جاده ای را افزایش داد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان با انتقاد شدید از وضعیت زیرساختهای حمل و نقل ریلی و هوایی در این استان گفت: ضعف موجود در این بخش موجب ورود سیل عظیم خودروهای سبک و سنگین به محورهای جاده ای و در نتیجه رشد تصادفات در لرستان شده است.

سرهنگ کاظم علیزاده در حاشیه گردهمایی راهوران محله در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی با اشاره به پایین بودن فرهنگ رانندگی در استان، اظهار داشت: فرهنگ رانندگی در این استان در ارتباط مستقیم با وضعیت ترابری در لرستان قرار دارد.

وی با اشاره به وضعیت پروازهای هوایی در این استان، بیان داشت: در لرستان باید تلاش شود وضعیت ترابری هوایی و ریلی بهبود یابد و در کنار آن ترابری جاده ای این حوزه نیز توسعه پیدا کند.

فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان با اشاره ضعف در زیرساختهای ریلی استان افزود: در حال حاضر همه بار ترافیکی لرستان و استانهای همجوار از طریق حمل و نقل جاده ای صورت می گیرد.

سرهنگ علیزاده با اشاره به آمار بالای تردد کامیونها و خودروهای سنگین در محورهای درون شهری و برون شهری، عنوان کرد: برای تامین مایحتاج مورد نیاز لرستان به تنهایی باید روزانه خودروهای سنگین بسیاری در استان تردد کنند.

وی ادامه داد: این در حالیست که لرستان در محور ترانزیتی شمال به جنوب کشور نیز قرار دارد و علاوه بر ترددهای خود استان با سیل خودروهای سنگین وسبک استانهای دیگر نیز مواجه است.

فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان یکی از مشکلات اصلی در استان را واژگونی خودروها در محورهای فرعی استان دانست و بیان داشت: در حال حاضر پنج هزار و 800 کیلومتر جاده مواصلاتی و فرعی در این استان وجود دارد.

سرهنگ علیزاده ادامه داد: در حال حاضر بیش از 30 درصد فوتیها در سطح محورهای مواصلاتی استان ناشی از واژگونی است.

وی با اشاره به اجرای طرح راهوران محله در سطح روستاهای استان ابراز امیدواری کرد با همکاری این افراد شاهد کاهش تصادفات در محورهای فرعی استان طی شش ماه دوم سال جاری باشیم.

فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان افزود: اگر بتوانیم 20 درصد از عصبانیت رانندگان به دلیل حجم بالای ترافیکی در محورهای مواصلاتی را کاهش دهیم به مراتب میزان تصادفات ما از این آمار رو به رشد کاهش خواهد یافت.

سرهنگ علیزاده رفع این معضل را نیازمند همت عمومی همه دستگاهها و متولیان امر دانست و گفت: اصلی ترین عامل تصادفات در حال حاضر عامل انسانی است به طوریکه 75 درصد تصادفات به این عامل بازمی گردد.

کد خبر 1166405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha