پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مهر ۱۳۸۹، ۱۵:۵۱

نعیم آبادی:

دشمنان هرگز نمی توانند با تبلیغات دروغین مسلمانان را گمراه کنند

دشمنان هرگز نمی توانند با تبلیغات دروغین مسلمانان را گمراه کنند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: امام جمعه بندرعباس گفت: دشمنان اسلام هرگز نمی توانند با تبلیغات دروغین مسلمانان را گمراه کنند و از یاد اهل بیت دور کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی ظهر جمعه در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اینکه دشمنان اسلام سعی می کنند بوسیله رسانه های زیر سلطه خود مسلمانان را از اهل بیت دور کنند، گفت: استکبار باید بداند که مسلمانان هرگز فریب توطئه ها و تبلیغات دروغین آنها را نخواهد خورد و ذره ای از عشق و محبت آنها نسبت به اهل بیت کم نخواهد شد.

نعیم آبادی اظهار داشت: دشمنان اسلام می‌دانند که مسلمانان از طریق آگاهی‌بخشی، حیثیت پوچ آنان را زیر سئوال برده‌اند و این همان دلیل تبلیغات مخرب علیه اسلام و مسلمانان است که ریشه در سیره اهل‌بیت (ع) دارد.

وی در ادامه با اشاره به روز جهانی کودک ادامه داد: خانواده ها باید در حد توان و امکان با بهر‌ه‌گیری از سیره اهل‌بیت فرزندان خود را از همان کودکی و نوجوانی با اهل‌بیت و منش آنها آشنا کرد تا علاوه تربیت فرزندان نیکو سبب توسعه هر چه بیشتر جامعه اسلامی را نیز فراهم آورد.

وی افزود: کوشش برای تربیت دینی فرزندان امری است که باید مورد توجه والدین قرار گیرد و از همین روست که از خانواده‌ها و والدین انتظار می‌رود به این مهم توجه کنند.

نعیم‌آبادی با اشاره به سفر اخیرش به یکی از استانهای مرکزی کشور و حضور در یکی از واحدهای دانشگاهی شهرستانی آن استان تصریح کرد: مدیران، متولیان و مسئولان تمام دانشگاه‌های استان هرمزگان باید در باب وارسی و پیگیری امور دانشجویان تلاش بیشتری از خود نشان دهند و از این راه زمینه رفاه هر چه بیشتر قشر دانشجو را نیز در این بخش فراهم آورند.

وی در ادامه این بخش از سخنان خود به دانشگاه آزاد واحد میناب اشاره و ادامه داد: مسئولان باید در امور رفاهی دانشجویان این واحد تلاش بیشتری کنند.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ولادت حضرت معصومه (ع) اشاره و افزود: اهل‌بیت و فرزندان این معصومان باید به عنوان الگوهای رفتاری و اخلاقی برای جامعه قرار گیرند.

وی با اشاره به خدمات بیشماری که اهل‌بیت به جامعه مسلمان و در برهه‌ای دیگر به مردم جهان داده‌اند، اضافه کرد: برخلاف تبلیغات سوء دشمن در موردی مسائلی همانند حقوق زن در اسلام، ما باید به بانویی مانند حضرت معصومه (س) نگاه کنیم که امروزه زیارت مرقد این بانو موجب دخول و خروج به درهای بهشت است.

نعیم‌آبادی با اشاره به روز دختران در هفته پیش روی یادآور شد: دختران مسلمان و مومنه باید در زندگی از الگوهایی همانند حضرت معصومه پیروی کنند.

کد خبر 1166481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha