به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری برناما، ابوسمان یوسف با اعلام این مطلب افزود: این آمار از 16 نفر در سال گذشته به 138 نفر از ابتدای سال جاری تا به امروز رسیده است.
یوسف اظهار داشت: مواد مخدر اصلی قاچاق شده به داخل مالزی نوع تحریک کننده متامفتامین است که این مواد در بار هوایی پروازهای تهران و از طریق ترانزیت از دبی، ارمنستان، کیش، دوحه و کلمبو قبل از رسیدن به مالزی قاچاق شده است.
وی اضافه کرد: یک برنامه عملیاتی برای رسیدگی به این مسئله در چند زمینه پیشنهاد شد که شامل دیدارهای دوره ای سازمانهای اجرایی دو کشور، تبادل اطلاعات و همکاری در جهت توقف فعالیت ایرانیان به عنوان حمل کننده مواد مخدر، ارائه تجربیات در زمینه کشف گروههای قاچاق مواد مخدر و راه اندازی کارگروههایی برای افزایش همکاری در زمینه اعتیاد و قاچاق مواد مخدر است.
وی همچنین به دیدار خود از مراکز و برنامه های درمان اعتیاد در ایران اشاره کرد و گفت: امیدوارم این برنامه در کلینیک توانبخشی اعتیاد به مواد مخدر مالزی که از ماه جولای گذشته کار خود را آغاز کرده است اجرایی شود.
معاون وزیر کشور مالزی در سفر چهار روزه خود به ایران با وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، معاون امنیتی وزارت کشور و رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی دیدار و گفتگو کرد که در این دیدارها تصمیمات مهمی در رابطه با برخورد با شبکه های قاچاق مواد مخدر صنعتی اتخاذ شد.
نظر شما