پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۹:۲۲

همایش روز جهانی فلسفه -77/

استفاده از تجربیات مختلف دستاورد مهم همایش فلسفه است

استفاده از تجربیات مختلف دستاورد مهم همایش فلسفه است

استاد عرفان اسلامی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه همایشهای مختلف ملی و بین‌‌المللی بستری برای استفاده از تجربیات دیگران است، گفت: این گردهماییها همچنین فرصتی برای برقراری ارتباط چهره به چهره با متفکران و اندیشمندان مختلف با رویکردهای و نگاههای متفاوت است .

دکتر حسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دستاوردهای مثبت برگزاری همایشهای بین المللی اظهار داشت: این همایشها فرصتی است برای آشنایی با افرادی که در زمینه واحدی کار می‏کنند و ما از آنها خبر نداریم. گاه علایق مشترکی وجود دارد و افراد، مستقل از هم به کار می‎پردازند این همایشها فرصتی برای آگاهی از دیدگاهها و نظرات دیگران است .

وی افزود: گاه توانمندیهایی که در خود فرد وجود دارد می‏تواند مکمل توانمندی یک عضو، هیئت علمی یا یک پژوهشگر شود و به طبع در اینگونه همایشهاست که امکان چنین نتیجه ای وجود دارد .

ابراهیمی یادآور شد: از آنجا که مقدورات بشری محدود است عمر و امکانات اجازه نمی دهد که انسان در همه زمینه‏ها به تحقیق و پژوهش بپردازد بنابراین باید از تحقیقات و تجربیات علمی دیگران هم استفاده کرد.

این استاد عرفان اسلامی دانشگاه تهران تصریح کرد: بهرحال همایشها فرصتی است برای سوددهی و عرضه یافته‏های علمی به دیگران است و نشان دادن توانمندیهای خویش و هم بهره گرفتن از توانایی و علم و و دانش دیگران است.

ابراهیمی در مورد اینکه آیا همایش روز جهانی فلسفه می‏تواند در جهت افزایش ارتباطات فکری شما با پژوهشگران فلسفی خارجی مؤثر باشد نیز گفت: پل ارتباطی ما در حال حاضر با جهان خارج و اندیشمندان خارجی کتابها و مجلات هستند و شک نیست این فرصت در این همایش بوجود می‏آید که اندیشمندان داخلی و خارجی صرف نظر از یک ارتباط مجله‏ای و مقاله‏ای ، زیر یک سقف دور هم جمع شده و یک ارتباط چهره به چهره برقرار کنند که دستاوردهای مثبت بسیاری در پی دارد.

کد خبر 1166874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha