به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مجتهدزاده با بیان اینکه بر اساس قانون اساسی، دولت موظف است زمینه های مساعد برای رشد شخصیت دختران، زنان و احیای حقوق مادی و معنوی آنان را فراهم کند افزود: بر این اساس، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با رویکرد استفاده همه جانبه از ظرفیتهای موجود در کشور، این موضوع را در قالب تشکیل کمیته دختران جوان در دست اجرا دارد.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده اظهار داشت: برای داشتن جامعه ای سالم، پویا و متعهد با محوریت خانواده باید برای دختران جوان، سیاستها و برنامه ریزی های عمیقی داشته باشیم تا به راهکارهای مناسب دست یابیم.
مجتهدزاده افزود: تاثیر نشاط، اعتقاد به آرمانهای انقلابی،ارزشهای اسلامی و فعال بودن دختران در خانواده و جامعه، شناسایی و معرفی الگوهای رفتاری متعالی دختران در جامعه اسلامی، شکوفایی استعدادها، توانمندسازی، بهره مندی از تخصص و توانایی دختران از جمله اهداف تشکیل کمیته دختران جوان است.
وی گفت: در هفته جاری، 998 برنامه برای دختران جوان با عنوان های متعدد همچون چرایی عفاف و حجاب، فاطمه معصومه گوهر علم و عفاف، برپایی جشن میلاد حضرت معصومه (س)، برگزرای نشستهای تخصصی، تجلیل از دختران برتر در عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری، تهیه بانک اطلاعات دختران موفق، جشنواره وبلاگ نویسی و پیامهای کوتاه و برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی را در دستور کار داریم.
نظر شما