پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۳۴

نمایشگاه "یک هفته با کانون" در قزوین گشایش یافت

نمایشگاه "یک هفته با کانون" در قزوین گشایش یافت

قزوین - خبرگزاری مهر: به مناسبت روز جهانی کودک و همزمان با سراسر کشور نمایشگاه یک هفته با کانون در قزوین افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر درقزوین در مراسم افتتاح این نمایشگاه که ظهر شنبه با حضور سیروس صابری معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین، انصاری فر قائم مقام سازمان آموزش و پرورش و جمعی از کودکان و والدین آنها در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین برگزار شد برنامه های متنوع نمایشی و سرود به اجرا درآمد.

در این مراسم طیب ملکی پور مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: در نمایشگاه یک هفته با کانون در30 غرفه بخشهای سفالگری، معرفی وقایع، نشریه نگاری، عکاسی، روخوانی کتاب، کاردستی و هنرهای دستی، کارگاه داستان، بازی و سرگرمی و کتابخانه پستی پیش بینی شده است.

وی معرفی شخصیت ها، سرزمین من با کتاب و رباتیک را از دیگر غرفه های نمایشگاه دانست و اضافه کرد: غرفه های پویانمایی، خوشنویسی، آشنایی با قرآن و احکام و قصه گویی هم از دیگر قسمتهای نمایشگاه یک هفته با کانون است.

وی از والدین و مدیران مدارس خواست زمینه بازدید کودکان خود از این نمایشگاه را فراهم کنند.

ملکی پور در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: خوشبختانه با تشکیل دو کارگاه تخصصی روباتیک برای کودکان پیش دبستانی، دبستانی، راهنمایی و دبیرستان زمینه بروز استعداد و خلاقیت کودکان در این رشته فراهم شده و علاقمندان به رشته روباتیک با طراحی و ساخت ربات آشنا می شوند.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین تصریح کرد:‌ رباتهای ساخته شده توسط کودکان و نوجوانان عضو کانون شامل رباتهای جنگجو، تعقیب خط و مریخ نورد به طرز زیبایی طراحی و ساخته شده و ربات جنگجو برای شرکت در مسابقات روباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شده است.

وی اجرای طرح کانون مدرسه را از دیگر طرحهای خوب کانون عنوان کرد وگفت: با گذشت سه سال از اجرای این طرح با همکاری آموزش و پرورش تاکنون موفقیت های خوبی حاصل شده بطوری که در سال اول با حضور کانون در مدارس و سال دوم  حضور آموزش و پرورش در کانون و امسال در سال سوم اجرای طرح، فعالیتها به آموزش و پرورش واگذار شده و کانون نقش ناظر را خواهد داشت.

ملکی پور تشکیل کلاسهای ورزشی و کسب مقامهای برتر کشوری توسط ورزشکاران کانون را از دیگر فعالیتها عنوان کرد و گفت: کسب مقام اول در رقابتهای کشوری در رشته لوان چون، کشوری چابکسر و چهار جانبه کرج و معرفی چهار داور از کانون برای قضاوت در رقابتها از دیگر فعالیتهای این کانون است.

به گفته ملکی پور در حال حاضر هشت هزار و 665 نفر دختر و هزار و 115 نفر پسر در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین عضویت دارند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین با داشتن 13 مرکز ثابت، سه مرکز سیار شهری، دو مرکز سیار روستایی و یک کتابخانه سیار در 43 رشته فرهنگی،‌ادبی و هنری به کودکان خدمات آموزشی ارائه می کند.

کد خبر 1166975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha