به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم ابراهیمی خرم آبادی پیش از ظهر شنبه در همایش کاربردی کاهش مدیریت مصرف تمام شده در ساری اظهار داشت: قیمت تمام شده محصولات در ایران به نسبت رقبای خارجی نیز از سطح بالاتری برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: نرخ تورم در برهه کنونی در کشور بالا بوده که پیش بینی می شود با وضع اقتصادی فعلی کشور این روند رو به افزایش باشد.
مدیرعامل شرکت تولید و خدمات ناب ایرانیان با اشاره به اینکه بهبود فضای کسب و کار، توسعه فضای رقابتی، اصلاح فرآیندهای زنجیره تامین تولید و توزیع را از رویکردهای کاهش قیمت تمام شده دانست و تصریح کرد: با کاهش هزینه ها می توانیم افزایش کیفیت داشته زیرا کاهش اتلاف ها به ارتقاء کیفیت منجر می شود.
ابراهیمی خرم آبادی با بیان اینکه اتلاف ها در تولید مهمترین فرصتهای بهبود هستند، یادآور شد: 89 مورد اتلاف در فرآیند تولید داریم که درصد قابل توجه ای از اینها قابلیت بهبودی ندارند.
نصیر عمرانیان محمدی، رئیس اتحادیه صادرکننندگان مازندران نیز با اشاره به اینکه در کاهش قیمت تمام شده مدیریت به روز تاثیرگذار است اظهار داشت: باید در سطح دولتمردان نیز وحدت رویه ای برای ارتقاء توانمندی تولید کنندگان لحاظ شود.
وی با بیان اینکه شرکت هایی موفق هستند که کاهش هزینه در تولیدات خود داشته باشند افزود: متاسفانه برخی مصوبات اخیر دولت در حوزه واردات محصولات کشاورزی نابجا بوده است.
محمدی با اشاره به اینکه باید به جای واردات بی رویه به دنبال اصلاح باشیم اظهار داشت: کاهش هزینه تولید در برخی مراحل تولید امکان پذیر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه نظارت عالیه بر پرداخت ها بسیار اثرگذار خواهد بود تصریح کرد: بهره وری نیروی کار در ایران از کشوری نظیر عربستان که از نیروی کار پایینی برخوردار بوده پایین تر است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان مازندران با اشاره به اینکه ماشین آلات مدرن در کاهش قیمت تمام شده اثرات مفیدی خواهند داشت یادآور شد: امکان رقابت برای بخش خصوصی با استفاده از مدیریت رانتی محقق نخواهد شد.
وی تاکید کرد: در صورت تحقق نهضت کاهش هزینه تولید در ایران اشتغال کاذب و رانت های کاذب از کشور زدوده خواهد شد.
نظر شما