حجت الاسلام سید مرتضی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: اولین جشنواره شعر با موضوع کرمان در فرهنگسرای کوثر کرمان برگزار می شود.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ادبی افزایش عرق ملی همشهریان کرمانی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار کرمان گفت: فراخوان شرکت در جشنواره از اوایل تیرماه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان و انجمن ادبی ارسال شده است.
وی گفت: بیش از 72 نفر از شاعران استان کرمان با ارسال 120 شعر به دبیرخانه این جشنواره در این مراسم شرکت کردند.
حسینی به تقدیراز یازده نفر برگزیده ادبی در حاشیه جشنواره شعر کرمان اشاره کرد و افزود: سه نفر از این تعداد به عنوان برگزیده ویژه تندیس جشنواره را دریافت می کنند.
وی یاد آور شد: "محمد مجتبی احمدی" و "علی مولازاده" داوران مرحله مقدماتی و "عبدالجبار کاکایی"، "محمدعلی جوشایی" و "حمید نیک نفس" داوران مرحله نهایی این جشنواره هستند.
این جشنواره نیمه دوم ماه جاری در فرهنگسرای کوثر کرمان برگزار می شود.
نظر شما