پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۲:۳۳

طارق رمضان در دانشگاه اوکلوهما سخنرانی می‌کند

طارق رمضان در دانشگاه اوکلوهما سخنرانی می‌کند

طارق رمضان متفکر مسلمان و استاد مطالعات اسلامی دانشگاه آکسفورد روز دوشنبه 19 مهر ماه در دانشگاه اوکلوهما امریکا با محور "تغییرات اساسی اذهان مسلمانان" سخنرانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع  اینترنتی، طارق رمضان از سوی مجله تایم به عنوان یکی از 100 شخصیت تأثیرگذار قرن بیست و یکم معرفی شده است و تاکنون گفتگوهای بسیاری از وی با رسانه‌های مختلف درباره تجربه وی در روابط خاورمیانه و غرب منتشر شده‌اند.

این متفکر مسلمان نویسنده بیش از 20 کتاب است که در میان آنها می‌توان به " آنچه من اعتقاد دارم"، " تغییر اساسی، اخلاق و آزادی اسلامی" و کتاب جدیدی که هنوز وارد بازار نشر نشده " جستجوی معنا: توسعه فلسفه پلورالیسم" اشاره کرد.

محمد دعدویی استاد علوم سیاسی دانشگاه اوکلوهما اظهار داشت که موضوعات مطرح شده از سوی طارق رمضان در پرتوی تحولات اخیر در رابطه با تهدید به سوزاندن قرآن و مناقشه ساخت مسجد و مرکز اسلامی نزدیک محل انفجارهای یازدهم سپتامبر از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

طارق رمضان استاد مطالعات اسلامی معاصر در دانشگاه آکسفورد است که در دانشکده الهیات آکسفورد تدریس می‌کند. وی همچنین از محققان ارشد دانشگاه دوشیشا در کیوتو ژاپن و رئیس شبکه مسلمان اروپایی در بلژیک است.

کد خبر 1167749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha