به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، حجت الاسلام سید محمد فخری در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب ارومیه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در این کتابخانه ها بیش از 240 هزار عنوان کتاب در زمینه های مختلف به خصوص علوم دینی و قرآنی نگهداری می شود.
وی با بیان اینکه این کتابخانه ها در روستاهای دارای روحانی مستقر دایر شده است بیان داشت: امروزه کتاب و کتابخوانی از ضروریات زندگی بشر بوده، بنابراین وجود کتابخانه های مجهز و جامع نیز در این راستا ضروری است.
حجت الاسلام فخری در ادامه از اختصاص یک میلیارد ریال در جهت تجهیز این کتابخانه ها تا پایان سالجاری خبرداد و اظهارداشت: در این مدت این کتابخانه ها از نظر سخت افزاری و نرم افزاری مجهز می شوند.
این مقام مسئول در خصوص چاپ و انتشار کتابهای مورد نیاز علمی در جامعه بیان داشت: مراکز ذیربط بویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این رابطه مسئولیتی سنگین دارد و گام خوبی در سالهای اخیر در این زمینه برداشته شده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان در ادامه از تشکیل ستاد انتخابات مداحان اهل بیت (ع) در استان خبرداد و گفت: این ستاد در راستای ساماندهی و ایجاد نظم و برقراری نظارت بر امور هیئتهای مذهبی در سطح استان به ریاست مدیر کل تبلیغات اسلامی تشکیل شده است.
حجت الاسلام تاکید کرد: هیئت های مذهبی باید از بروز بدعت ها و خرافات در اماکن مذهبی و جامعه اسلامی جلوگیری کنند که کانونهای مداحان نیز باید در این مسیر درست حرکت کند.
در حال حاضر بیش از س هزار و 700 مسجد در سطح آذربایجان غربی فعال است.
نظر شما