محسن پویا در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: به همین دلیل ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهرستان شادگان در دستور کار قرار گرفته و برای ساخت آن که قرار است توسط بخش خصوصی صورت بگیرد به صورت بین المللی مناقصه ای اعلام کرده ایم.
پویا افزود: ساخت این تصفیهخانه از محل اعتبارات فاینانس با برآورد اولیه 50 میلیارد ریال به مناقصه گذاشته شد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای شاخصهای بهداشتی و کاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از ورود فاضلاب به تالاب شادگان، طرح احداث تصفیهخانه مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: به این منظور سه هکتار زمین برای احداث تصفیهخانه تملک شده و پیشبینی میشود برای احداث آن به 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز باشد.
وی تعداد مشترکان فاضلاب شادگان را هفت هزار مشترک اعلام و خاطرنشانکرد: شبکه فاضلاب شادگان 70 کیلومتر طول دارد که در سال 88 حدود هشت کیلومتر از آن اصلاح شده و حدود یک کیلومتر دیگر در نقاط پراکنده شهری نیاز به اصلاح و بهسازی دارد.
پویا ابراز امیدواری کرد: با مشارکت مردم و سرمایهگذاری بخشخصوصی، صنعت آب و فاضلاب خوزستان بتواند همچنان به سمت خدماترسانی مطلوب و مطمئن به مردم خوزستان پیش رفته و مشکلات و موانع موجود در این رابطه را برطرف و مدیریت کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان عنوان کرد: بهرهمندی از تسهیلات بانکهای استانی در کنار بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی و همچنین تشویق مردم به مشارکت و سرمایهگذاری در بخش آب و فاضلاب، از جمله راهکارهای مهم شرکت آبفای خوزستان استان برای گذر از بحرانهای مالی و اعتباری است.
پویا یادآور شد: ستاد راهبردی خوزستان مجوز احداث 10 تصفیهخانه فاضلاب را با استفاده از فاینانس داخلی و خارجی دریافت کرده که از این تعداد پنج تصفیهخانه فاضلاب در شهرهای آبادان، خرمشهر، شادگان، ماهشهر و بندرامام به مناقصه بین المللی رفته و پنج تصفیهخانه دیگر نیز به زودی به صورت بینالمللی به مناقصه خواهد رفت.
تالاب شادگان از جمله تالابهای 21 گانه عضو در کنوانسیون جهانی رامسر به علت اجرای طرحهای مخرب و ناسازگار با محیط زیست از 14 سال پیش به عنوان یکی از تالابهای در معرض تهدید در فهرست قرمز قرار گرفته بود.
تالاب شادگان مساحتی بالغ بر 400 هزار هکتار دارد و از رودخانه های جراحی و کارون همچنین جزر و مد خلیج فارس تغذیه می کند.
این تالاب از شمال به شادگان و خوردورق و از جنوب به رودخانه بهمنشیر آبادان و از غرب به دارخوین و از شرق به آبهای خورموسی محدود می شود و نقش این تالاب در عرصه های اجتماعی و اقتصادی منطقه بسیار مهم است.
نظر شما