پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۸

پنجمین جشنواره ملی رضوی در ایلام گشایش یافت

پنجمین جشنواره ملی رضوی در ایلام گشایش یافت

ایلام - خبرگزاری مهر: همزمان با دهه کرامت پنجمین جشنواره ملی رضوی با عنوان 'خدا و تجلی توحید' در مجتمع بزرگ فرهنگی، هنری ایلام گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام صبح دوشنبه در این آیین گفت: این جشنواره با هدف تبیین فرهنگ رضوی و آشنایی بیشتر مردم با زندگینامه امام رضا (ع) برای پنجمین سال متوالی در این استان برگزار شده است.

حجت الاسلام حسین ملکی افزود: پس از اعلام فراخوان در اردیبهشت ماه امسال در مجموع حدود 40 مقاله از استان های مختلف کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

وی ادامه داد: به منظور بررسی مقالات و برگزاری هرچه باشکوهتر جشنواره کمیته علمی از اساتید حوزه و دانشگاه تشکیل و آثار را مورد بررسی قرار دادند.

وی اظهار داشت: به منظور تاثیرگذاری بیشتر و با هدف آشنایی بیشتر مردم با زندگینامه و شخصیت امام ضا(ع) جشنواره امسال به صورت دو روز برگزار می شود.

ملکی بیان کرد: در این جشنواره 9مقاله برتر که توسط کمیته علمی انتخاب شده اند ارایه شده و مقاله برتر این همایش به جشنواره ملی رضوی که همزمان با میلاد امام رضا(ع) در مشهد مقدس برگزار می شود راه خواهد یافت.
 

کد خبر 1168375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha