پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۳۴

جوادی تاکید کرد:

کاهش مشکلات کشاورزی نیازمند استفاده از نتایج پژوهشهای دانشجویی است

کاهش مشکلات کشاورزی نیازمند استفاده از نتایج پژوهشهای دانشجویی است

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی گفت: کاهش مشکلات کشاورزی نیازمند استفاده از نتایج پژوهشهای دانشجویی صورت گرفته در این زمینه است و باید شرایط تحقق این امر فراهم شود.

ارژنگ جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: افراد مختلفی در زمینه انجام تحقیقات و پژوهشها مشغول به فعالیت هستند که باید از نتایج تحقیقات همه آنها استفاده شود تا تلاشهای آنها به ثمر بنشیند.

وی ادامه داد: این امر کمک می کند تا هزینه هایی که طی زمان انجام تحقیقات صورت گرفته، بی ثمر نماند و بتواند در کاهش مشکلات نقشی برعهده داشته باشد که این امر یکی از ایده آلهای تحقیقاتی محسوب می شود.

تحقیقات صورت گرفته توسط دانشجویان مورد توجه قرار گیرد

این مسئول عنوان کرد: یکی از اقشاری که در زمینه های تحقیقاتی مشغول به کارند، دانشجویان هستند و باید شرایط به گونه ای پیش رود که تحقیقات صورت گرفته توسط آنها مورد توجه قرار گیرد و از نتایج این پژوهشها در جهت بهبود امور استفاده شود.

جوادی افزود: برای استفاده از تحقیقات دانشجویی با توجه به پایلوتهای علمی و اجرایی در حال اجرا در کشور باید فضای مناسبی فراهم شود ضمن اینکه باید شرایطی فراهم شود تا دانشجویان برای انجام تحقیقات و گسترش آنها دغدغه ای نداشته باشند.

دانشجویان برای استفاده از امکانات تحقیقاتی با محدودیت مواجه نشوند

وی خاطرنشان کرد: همچنین باید شرایطی فراهم شود تا دانشجویان برای استفاده از فضاها و امکانات تحقیقاتی و کسب تجربه برای انجام پژوهش با محدودیت و مانع مواجه نشوند و همه موانع در این زمینه از سر راه برداشته شود.

جوادی گفت: این امر کمک می کند تا دانشجویان در کنار تحصیل علم بتوانند به کسب تجربه و اجرای طرحهای پژوهشی نیز بپردازند که این امر باعث می شود که دانش آنها عملیاتی شود و در حد تئوری باقی نماند.

اهمیت تحقیقات دانشجویی به شکل کامل تبیین شود

وی یادآور شد: لازم است شرایطی فراهم شود که اهمیت تحقیقات دانشجویی به شکل کامل و به بهترین نحو تبیین شود و به آثار مثبت استفاده از نتایج این تحقیقات توجه کافی داشته باشیم ضمن اینکه بسیاری از تحقیقات دانشجویی صورت گرفته از نظر علمی در حد بالایی قرار دارند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی تحت امتیاز موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، به صورت فصلنامه و به طور مستمر از سال 1375 تاکنون منتشر می­شود.

این مجله از سال 1379 با تاییدیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب درجه علمی - پژوهشی شد ضمن اینکه مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی از 17 مارس 2005 در سیستم بانک اطلاعات بین­المللی CABI و همچنین از سال 1380 در ISC (پایگاه استنادی علوم کشورهای اسلامی) نمایه شده است.

مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی در سه زمینه مهندسی آبیاری و زهکشی، ماشینهای کشاورزی و صنایع غذایی مقاله می پذیرد.

کد خبر 1169022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha