۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۲۰:۳۰

اقدام بنیادی برای توسعه صنعت در مازندران انجام نشد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد ملی نخبگان مازندران با اشاره به حذف موانع زیست محیطی برای توسعه صنعتی در استان اظهار داشت: متاسفانه هیچ اقدام بنیادی برای توسعه صنعت و معدن در مازندران صورت نگرفته است.

دانشمند برتر سال 2010 در گفتگو با خبرنگار مهر در بابل اظهار داشت: دانشگاه ها باید با تمام وجود در عرصه صنعت وارد شوند.

وی افزود: دانشگاه‌های صنعتی یکی از مراکز مهم صنعتی کشور هستند که حداقل چهار مرحله از مراحل پیشرفت انسان افزاری، مدیریت افزاری، جهت افزاری و نتیجه‌افزاری را در خود دارند که لازم است از این مراکز به نحو شایسته‌ای کمک گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه بیشتر فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دولت‌های نهم و دهم شکل گرفت، افزود: با نیت خیرخواهانه دولت‌های نهم و دهم و ایجاد مراکز نخبه‌پروری در کشور تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهیان جان تازه‌ای گرفته و زمینه فعالیت برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی گسترده شد.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران تأکید کرد: تاکنون هیچ کار اساسی، پایه‌ای و بنیادین برای صنعت استان مازندران انجام نگرفته است هر چند اخیرا کارگروه پژوهشی استان طی دو ماه قبل به طور جدی با برگزاری جلسات متعدد سعی کرده تا مشکلات صنعتی استان را رفع کند.

وی افزود: حل این مشکل عموما با جلسات امکان‌پذیر نبوده چون در جلسات فقط طرحها و ایده‌ها مطرح می‌شود در حالیکه باید مجریان قوی انتخاب شده تا این طرح‌ها و ایده‌ها را پیاده کنند و برای پیاده‌سازی احتیاج به افراد متخصص و ماهری است که باید برای انجام این کار افراد مناسب شناسایی شوند.

دومیری با اشاره به اینکه نحوه اجرایی شدن طرح‌ها و جزئیات انجام آن طرح احتیاج به هنر و مهارت خاصی دارد، بیان داشت: برای اجرایی شدن بعضی از طرحها باید افرادی که آن طرح را اجرا می‌کنند حمایت مادی و معنوی شوند تا چرخه حیات صنعت بر روی پایه‌های خود بچرخد.

دانشمند برتر سال 2010 جهان تصریح کرد: زیرا پیشرفت صنعت فقط با ماشین افزار امکان‌پذیر نیست و ماشین‌افزار به خودی خود نمی‌تواند برای صنعت کار اساسی انجام دهد.

وی انسان افزاری، ماشین افزار مناسب، مدیریت افزاری، جهت افزاری و نتیجه افزاری را پنج مرحله مهم پیشرفت صنعت استان مازندران برشمرد و تصریح کرد: انسانها با فکر و نبوغ صنعتی در مکانی که ایده‌های صنعتی مطرح می‌شود جمع شوند و ایده‌های کاربردی و علمی را به بحث و تبادل نظر بگذارند که برای این کار بهترین مکان دانشگاه صنعتی است.

دومیری بیان کرد: اگر از امکانات نو و جدید و از تکنولوژی بالایی در صنعت مازندران استفاده شود قطعاً صنعت استان دچار مشکل نمی‌شود اما در استان مازندران از تکنولوژی‌های مدرن در صنعت کمتر استفاده شده و بعد از مدتی به دلیل داشتن رطوبت در استان وسایل صنعتی زودتر فرسوده می‌شود.

کد خبر 1169442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha