پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۸:۵۵

خبر فوری/

سومین معدنچی شیلیایی نجات یافت

سومین معدنچی شیلیایی نجات یافت

شبکه های خبری از صبح امروز به طور مستقیم به پوشش عملیات نجات معدنچیان شیلی که نزدیک دو ماه است در اعماق زمین گیر افتاده اند پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه های خبری س.ان.ان و الجزیره با پوشش مستقیم این عملیات از بیرون آمدن سومین معدنچی خبر می دهند.

33 نفر از معدنچیان شیلی از حدود دو ماه قبل در یکی از معدنهای این کشور گیر افتاده بودند.

بر اساس این گزارش، در پنجم آگوست، یک معدن در شیلی دچار حادثه شد و ریزش کرد، این معدن مس و طلا در نزدیکی سن خوزه قرار دارد. در نتیجه این حادثه ۳۳ نفر از معدنچیان گرفتار شدند. ۳۲ نفر از آنها شیلیایی بوند و یک نفر هم ‌اهل بولیوی بود.

از آن تاریخ عملیات نجات شروع شد، اما تا روز هفدهم آگوست هیچ نتیجه ‌ای در برنداشت، در این زمان تیم نجات با کمال تعجب صدای ضربه ‌های چکش را روی یک مته حفاری شنیدند، ساعاتی بعد وقتی مته بیرون کشیده شد، کاغذی را دیدند که روی مته چسبانده شده بود، روی کاغذ نوشته شده بود: هر ۳۳ نفرمان در پناهگاه، خوب هستیم و معلوم شد که معدنچیان زنده و سالم در عمق ۷۰۰ متری زمین گرفتار شده ‌اند.
 
خبر زنده بودن آنها، آنقدر مهم بود که سباستین "پینه‌ را" رئیس جمهور شیلی شخصا در محل حاضر شد و نوشته را به رسانه‌ ها نشان داد.
کد خبر 1169837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha