پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۳۸

مقالات دانشجویان فرانسوی درباره ادبیات کودک به چاپ دوم رسید

مقالات دانشجویان فرانسوی درباره ادبیات کودک به چاپ دوم رسید

به زودی چاپ دوم کتاب "ادبیات کودک" مقالات پژوهشی تعدادی از دانشجویان فرانسوی درباره ادبیات کودک با ترجمه بهاره بهداد منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهاره بهداد مترجم با توجه به اهمیت ادبیات کودکان و لزوم پژوهش در این حوزه، تعدادی از پژوهش‌های دانشجویان فرانسوی را برگزیده و ترجمه کرده که در کتاب "ادبیات کودک" منتشر شده است. 

در این کتاب مقالاتی چون عروسک رویا، نمایش شب، صدا، سیاست، بازآفرینی آثار کلاسیک، معلولیت، نوجوانی و دفتر خاطرات آمده است.

بهداد که کار انتخاب مقالات کتاب را هم برعهده داشته است مقالاتی را که در ارتباط با مساله مرگ در کتابهای کودکان است از سایت تخصصی ادبیات کودکان اروپا و مطلبی درباره آموزش به کودکان پیش دبستانی را از یک سایت تخصصی آموزشی برای این کتاب انتخاب کرده است. در زمینه تبعیض جنسی نیز مقاله‌ای را که نتیجه یک پژوهش وسیع در کتابهای تصویری کودکان بود، مورد استفاده قرار داده است.

"ادبیات کودکان" نگاهی به ادبیات کودکان فرانسه دارد که در دوازده فصل و 192 صفحه تنظیم شده است.

چاپ نخست این کتاب در سال 86 منتشر شد و انتشارات سوره مهر به زودی چاپ دوم آن را در 2500 نسخه منتشر می‌کند.

کد خبر 1170008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha