پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۱۲

مهر گزارش می دهد؛

اسامی 3 تن دیگر از شهدای خرم آباد / پیکر شهدا فردا تشییع می شود

اسامی 3 تن دیگر از شهدای خرم آباد / پیکر شهدا فردا تشییع می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: سه تن دیگر از شهدای انفجار روز گذشته پادگان امام علی(ع) خرم آباد به غسالخانه خرم آباد انتقال یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، دقایقی قبل پیکر سه شهید دیگر انفجار روز گذشته با حضور پرشور بسیجیان خرم آباد از محل بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد به غسالخانه این شهر انتقال یافت.

اسامی سه شهید دیگر این حادثه به شرح ذیل است:

1- سید مجتبی فاطمی نیا

2 -محسن فرج الهی

3 - سعید سعیدی امین

پیش از این سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان در اطلاعیه ای شمار شهدای انفجار روز گذشته پادگان امام علی خرم آباد را 18 تن ذکر کرد.

همچنین خبرگزاری مهر دراین راستا دقایقی قبل اسامی 15تن از این شهدا را اعلام کرد که با احتساب سه شهید جدید انتقال یافته به غسالخانه خرم آباد تعداد شهدای حادثه روز گذشته به بیش از 18 نفر رسید.

صبح روز سه شنبه براثرانفجاری که در پادگان نظامی امام علی(ع) خرم آباد صورت گرفت،تعدادی از پرسنل این پادگان کشته و زخمی شدند.علت این حادثه از سوی مسئولان سپاه استان لرستان آتش گرفتن یکی از زاغه های مهمات عنوان شده است.

به دنبال این حادثه روزهای چهارشنبه و پنجشنبه دراستان لرستان از سوی نماینده ولی فقیه دراستان،استاندار و فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان عزای عمومی اعلام شد.

همچنین بنابر اطلاعیه ای که از سوی روابط عمومی استانداری لرستان صادر شده است پیکر شهدای انفجار روز گذشته پادگان امام علی(ع) خرم آباد فردا تشییع می شود.

در این اطلاعیه کوتاه آمده است: به حضور مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور استان لرستان می رساند که مراسم تشییع پیکر پاک شهدای حادثه روز گذشته با حضور مردم و مسئولان ساعت 9 صبح فردا پنجشنبه از محل پادگان امام حسین(ع) خرم آباد به طرف گلزار شهدای این شهر برگزار می شود. حضور همه اقشار مردمی، شورای اداری و کارکنان ادارات موجب زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای بزرگ انقلاب خواهد بود.

کد خبر 1170243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha