پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۳۸۳، ۱۳:۴۶

تعداد ساختمانهاي مسكوني تكميل شده در استان تهران هفت درصد رشد داشته است

تعدادساختمانهاي مسكوني تكميل شده توسط بخش خصوصي در استان تهران در سال گذشته هفت درصد رشد داشته است .

 به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، در نه ماهه سال گذشته  تعداد هفده هزارو 996 ساختمان مسكوني در استان تهران  تكميل شده كه اين ميزان در مقايسه با مدت مشابه در سال گذشته حدود هفت درصد رشد داشته است .
براساس اين گزارش ،  ميانگين هزينه بناي ساختمانهاي مذكورحدود 759 ميليون ريال بوده كه در مقايسه با سال قبل حدود 9/19 درصد افزايش داشته است اين در حالي است كه هزينه بناي يك متر مربع  بناي واحد مسكوني  در سال گذشته  معادل يك ميليون ريال برآورد شده  كه اين رقم نيز در مقايسه با سال  81 قبل آن  2/20 درصد افزايش داشته است .
همچنين  در سال گذشته ميانگين هزينه بناي ساختمانهاي مسكوني تكميل شده در مناطق شهري معادل 249 ميليون ريال بوده كه در مقايسه با سال گذشته 4/36  درصد رشد داشته است .

کد خبر 117062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha