یه گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، علی اشرف رشیدی پیش از ظهر پنج شنبه در بازدید از کانون اصلاح و تربیت کرمانشاه، اظهار داشت: باید با تدبیر و برنامه ریزی، تهدیدها را به فرصت تبدیل و نوجوانان را به سمت هنجارهای اجتماعی و همگامی با جامعه هدایت کنیم.
رشیدی افزود: باید با درایت و برنامه ریزی صحیح و توجه ویژه، مسیر انحرافات اجتماعی را تغییر و به سمت هنجارها و همگامی با جامعه هدایت کنیم.
وی تصریح کرد: نوجوانان، آینده سازان جامعه هستند و باید در راستای رشد و تعالی آنان از هیچ کوششی دریغ نورزیم و با بهره گیری از تمامی امکانات، بستر مناسب آموزشی و پرورشی را برای آنان فراهم کنیم.
مدیرکل زندان های استان کرمانشاه تصریح کرد: نوجوانی، زمان شکل گیری شخصیت است و چنانچه جامعه و به خصوص خانواده در این راستا قصور و کوتاهی کنند، هزینه گزافی متوجه جامعه خواهد بود که گاها تبعات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
وی اظهارداشت: حفظ شخصیت و کرامت نوجوانان و جوانان و توجه ویژه به نیازهای روحی و روانی و پر کردن اوقات فراغت آنان یک ضرورت است و باید در تمام لایه های اجتماعی نهادینه شود.
رشیدی، مشکل اغلب مددجویان کانون اصلاح و تربیت را بدسرپرستی و رشد و نمو در محیط های آلوده عنوان و یادآور شد: چنانچه سازمان های ذیربط به خصوص آموزش و پرورش، سازمان ملی جوانان، بهزیستی، حوزه های اجتماعی و قضایی در قبال نوجوانان و جوانان چاره اندیشی و احساس مسئولیت نکنند و پیشگیری را ملحوظ نظر قرار ندهند، در صورت شکل گیری شخصیت جوانان، درمان و اصلاح بسیار مشکل و هزینه بسیار سنگینی را بر جامعه تحمیل خواهد کرد.
مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، نوجوانان و جوانان را سرمایه های ملی جامعه و توجه ویژه به این قشر را لازمه پویایی و سلامت اجتماعی توصیف کرد.
نظر شما