به گزارش خبرنگار مهر در اهر، غلامحسین مسعودی ریحان، بعد از ظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری این شهرستان گفت: علیرغم تمامی مزایایی که اصل 44 در واگذاری بخشی از خدمات وسرمایه گذاری به بخش خصوصی دارد، متأسفانه مزایای یکسان تسهیلات برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته با کلانشهرها و شهرهای توسعه یافته باعث شده که سرمایه گذاران رغبتی برای سرمایه گذاری در شهرهای کوچک و کم درآمد نداشته باشد.
ریحانی، یکی از مشکلات اصلی شهرستان اهر را معضل بیکاری و فقدان زمینه اشتغال برای جوانان ذکر کرد و افزود: متأسفانه با وجود بیش از 10 هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی در رشته های مختلف و تربیت نیروهای تحصیلکرده، نبود بازارکار مناسب باعث شده این افراد به سایر شهرستان ها و مراکز استان مهاجرت کنند.
ناظر نمایندگان مجلس در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گفت: با هماهنگی های انجام شده با دبیرخانه کارگروه اشتغال و وزارت کار و امور اجتماعی به متقاضیان سرمایه گذاری در شهرستان اهر تسهیلات بلند مدت کم بهره تعلق می گیرد.
وی، از سرمایه گذاران خواست با استفاده از تسهیلات ویژه دولت دراین منطقه سرمایه گذاری کنند و علاوه بر حمایت از تسهیلات اعطایی دولت از برنامه های تشویقی و حمایت های مسئولین محلی برخوردار شود.
شهرستان اهر آماده جذب سرمایه گذاران است
فرماندار اهر نیز در این جلسه اظهار داشت: شهرستان اهر آماده جذب سرمایه گذران بخش خصوص و دولتی است.
رضا صدیقی گفت: شهرستان اهر و منطقه ارسباران به جهت استعدادهای بالقوه خدادادی به ویژه در بخش معدن، کشاورزی و گردشگری، ایجاد زیرساخت های مناسب در این حوزه ها برای توسعه و عمران و آبادانی شهرستان ضروری است.
وی افزود: علیرغم اینکه در دولت نهم و دهم توجه ویژه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته شده شهرستان اهر نیز از این قاعده مستثنی نبوده و قدم های بسیار مؤثری در این منطقه برداشته شده است اما محرومیت های به جا مانده از گذشته باعث شده باوجود تلاش های انجام شده این موارد کمرنگ جلوه گر شود.
نظر شما