پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مهر ۱۳۸۹، ۱۶:۱۷

ارسال 360 اثر به دبیرخانه جشنواره سراسری سفرنامه نویسی رضوی در تبریز

ارسال 360 اثر به دبیرخانه جشنواره سراسری سفرنامه نویسی رضوی در تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی گفت: بیش از 360 اثر به دبیر خانه جشنواره سراسری سفرنامه نویسی رضوی در تبریز ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علی داننده ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در گستره ملی و بین المللی نقش بزرگی در تعمیق فرهنگ دینی و راس آن فرهنگ رضوی دارد.

وی افزود: حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد مقدس نقطه عطف فعالیت های فرهنگی و هنری با رویکرد مذهبی است.

داننده با اشاره به عشق و علاقه مردم آذربایجان به اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، تاکید کرد: برگزاری این جشنواره بستر مناسبی برای تولید آثار فاخر در رابطه با ان امام همام است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان اضافه کرد: در سال جاری شیوه های جدید تبلیغی شامل پیام کوتاه مصاحبه های ویِژه به روش های تبلیغاتی جشنواره اضافه شده و مسئولیت ستاد داوری از دبیرخانه منفک و برعهده انجمن ادبی تبریز واگذار شده است.

چهارمین جشنواره سفرنامه نویسی دخیل عشق از جمله برنامه های ویژه دهه کرامت بوده و شنبه بیست و چهارم مهر سال جاری ساعت 16 در مجتمع فرهنگی و هنری 29 بهمن تبریز برگزار می شود.

کد خبر 1170939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha