سردار حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: از صبح امروز ماموران راهنمایی و رانندگی در خیابانهای منتهی به ورزشگاه آزادی مستقر شده و وضعیت تردد خودروها را به خوبی کنترل کردند.
وی ادامه داد: تا کنون هیچ گونه مشکلی در وضعیت تردد خودروها در خیابانهای اطراف ورزشگاه آزادی رخ نداده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: ظرفیت پارکینگهای ورزشگاه آزادی در حال تکمیل شدن است برهمین اساس به تماشاگران توصیه می کنیم از آوردن خودروی شخصی خودداری کنند زیرا در صورت پارک خودرو در خیابانهای اطراف ورزشگاه خودروی آنان با جرثقیل منتقل می شود.
وی گفت: در حال حاضر ناوگان حمل و نقل عمومی تهران آمادگی کامل برای انتقال ورزشکاران به داربی تهران را دارد. همچنین اتوبوسهای شرکت واحد برای بازگرداندن تماشاگران پس از مسابقه نیز در آماده باش هستند.
نظر شما