پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۹، ۸:۳۷

فرد دال‌می‌یر: شاهد گذار به سوی آثار الکترونیکی هستیم

فرد دال‌می‌یر: شاهد گذار به سوی آثار الکترونیکی هستیم

استاد فلسفه دانشگاه نتردام امریکا با اشاره به اینکه کتاب‌نویسی و مقاله‌نویسی دو شیوه رایج نگارش در علوم انسانی هستند گفت: در حال حاضر شاهد تغییر و گذار از نگارش سنتی به آثار الکترونیکی هستیم.

دکتر فرد دال‌می‌یر استاد فلسفه دانشگاه نتردام امریکا در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد شیوه نگارش رایج در حوزه علوم انسانی تصریح کرد: هم کتاب نویسی و هم مقاله نویسی قالبها و شیوه‌های اصلی نگارش در علوم انسانی هستند.

وی تصریح کرد: به نظر بنده کتاب نویسی هنوز هم در کنار مقاله نویسی شیوه رایج و مناسب برای بیان دیدگاه‌ها در علوم انسانی به شمار می‌رود.
 
مؤلف "شهر و عمل: کابردهای آن در نظریه سیاسی معاصر" تأکید کرد: آنچه در حال حاضر تغییر کرده تغییر و گذار از شیوه کتاب نویسی به مقاله‌نویسی نیست بلکه تغییر به گونه‌ای دیگر رخ داده است.
 
وی افزود: این تغییر هم در کتاب نویسی و هم در مقاله نویسی رخ داده و بدین صورت است که در هر دوی این حوزه‌ها شاهد گذار و تغییر به قالبها و شکلهای الکترونیکی هستیم.
 
استاد فلسفه دانشگاه نتردام در مورد اینکه مقالات او تا چه حد با درسگفتارهایش منطبق است نیز گفت: بعضی از مقالات علمی و تخصصی و نوشته‌های کلاسی مبتنی بر درسگفتارها و سخنرانی‌های بنده هستند.
 
مؤلف "هگل: مدرنیته و سیاست" در ادامه تأکید کرد: برخی دیگر از مقالات علمی و تخصصی و یا نوشته‌های کلاسی بنده مبتنی بر سخنرانی‌هایم نیست و برای نوشتن اینگونه مقالات دقت و حوصله بیشتری خرج می‌دهم.
 
وی در پایان تصریح کرد: برای نوشتن مقالات تخصصی برای درج در نشریات تخصصی و کتاب نیاز به دقت زیاد است تا بتوان اثری مفید و مناسب خلق کرد.
کد خبر 1171315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha