پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۳:۰۳

سید محمد حسینی:

ذوب آهن، الهلال را هم می‌برد

ذوب آهن، الهلال را هم می‌برد

اصفهان - خبرگزاری مهر:‌ مدافع گلزن تیم فوتبال ذوب آهن گفت: از به ثمر رساندن ششمین گل خود در لیگ برتر خوشحال هستم و تا پایان لیگ به وعده خود در خصوص دورقمی شدن گلهایم عمل می کنم.

سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: ذوب آهن شاید زیبا بازی نکرد اما با ارائه یک بازی منطقی به بهترین شکل ممکن توانست از موقعیت‌ها بهره ببرد و سه امتیاز حساس دیدار با ملوان را از آن خود کند.

وی ادامه داد: این برد ارزش بسیار زیادی دارد اول اینکه به اندوخته‌های تیم ما در راستای رسیدن به مقام قهرمانی دهمین دوره لیگ برتر افزود و از طرفی قبل از مصاف حساس در برابر الهلال توان روحی بازیکنان ما را بالا برد.

حسینی اظهار داشت: بازی با الهلال در ورزشگاه ریاض قطعا آسان نیست اما شک نکنید عزم بازیکنان ذوب آهن برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا خیلی بالاست تا حدی که پیش بینی می‌کنم در دیدار برگشت هم می‌توانیم پیروز میدان باشیم.

وی افزود: ذوب آهن با شایستگی تا لیگ قهرمانان آسیا پیش آمده و نباید غفلت کنیم زیرا ثمره آن بردها و پیروزیهای شیرین وقتی افزایش می‌یابد که به دیدار فینال راه پیدا کنیم.

این مدافع گلزن تیم ذوب آهن خاطرنشان کرد: ذوب آهن اگر دچار بدشانسی نشود کسب جام قهرمانی آسیا در انتظار ما است.

کد خبر 1171755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha