به گزارش خبرگزاری مهر، اثر انگشت و رنگ شبکیه چشم امروزه به عنوان ابزارهایی برای سیستمهای تشخیص هویت بیومتریک مورد استفاده می گیرند اما به گفته کارشناسان شورای تحقیقات ملی آمریکا سیستمهای امنیتی و تشخیص هویت برپایه این علائم بیولوژیکی چندان قابل اعتماد نیستند و به تنهایی نمی توانند پاسخ مشروحی به تمام نیازهای موجود در امنیت و حفاظت از شرکتها و سازمانها ارائه کنند.
اکنون گروهی از محققان دانشگاه ساوث همپتون به همین منظور نرم افزاری را ابداع کرده اند که قادر است از گوش برای شناسایی هویت افراد استفاده کند.
به گفته این دانشمندان، گوش در هر فرد منحصر به خود آن فرد است و بنابراین می تواند برای تشخیص هویت شخصی قابل استفاده باشد.
این بررسیها نشان می دهد که گیرنده های نرمه گوش بسیار قابل اطمینان تر از اثرانگشت دیجیتالی و سیستمهای تشخیص چهره هستند.
تیم تحقیقاتی مارک نیکسون از مدرسه رایانه و الکترونیک دانشگاه ساوث همپتون این نرم افزار را ایجاد کرده اند.
این نرم افزار نوآورانه، ویژگیهای نرمه گوش را اسکن کرده و نتایج اسکن را در یک پایگاه داده ها دسته بندی می کند.
براساس گزارش دیسکاوری نیوز، فناوری به کار رفته در این نرم افزار " Image Ray Transform" (تبدیل شعاع تصویر) نام دارد که تمام پیچیده های ساختار لوله ای لاله گوش را با تمام جزئیات شناسای کرده و اندازه گیری می کند.
در آزمایش این سیستم جدید از 252 گوش افراد مختلف عکسبرداری شد. در این آزمایش، این سیستم توانست با دقت 99 درصد هویت این افراد را شناسایی کند.
این نرم افزار قرار است در چهارمین کنفرانس بین المللی بیومتریک معرفی شود. در حال حاضر این ایده در فرودگاههای انگلیس درحال آزمایش است به طوری که در فرودگاههای این کشور به جای انگشت نگاری از گوش مسافران زمانی که در حال عبور از باجه های کنترل پاسپورت هستند عکسبرداری می شود.
نظر شما