پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۵:۳۲

وزیر ارشاد:

جشنواره امام رضا بزرگترین رویداد فرهنگی کشور می‌شود

جشنواره امام رضا بزرگترین رویداد فرهنگی کشور می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسبت همایش بازشناسی شخصیت حضرت حمزه بن موسی الکاظم در راستای برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا که در شهرری برگزار شد تأکید کرد که جشنواره بین‌المللی فرهنگی‌ هنری امام رضا (ع) به بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این پیام خود به این همایش آورده است: جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا که در 30 استان برگزار می شود گویای آن است که سراسر ایران مشهد الرضا است و خدا گواه است که ایران و ایرانی در تیول آن سلطان اولیا است.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: کاروان عشق، اینک هشتمین چاورش را سرداد، کبوترهای عاشق پیشه دلهای مومن را چه مشتاقانه سوی آن طلایی گنبد زیبا ثریاسای بی همتا عرش آسای سریر ارتضا پر داد.

در این همایش محمد مهدی فقیه بحر العلومی رئیس موسسه بقا متبرکه و مولف کتاب بازشناسی حضرت حمزه موسی الکاظم به معرفی این شخصیت بزرگوار پرداخت.

در پایان این مراسم نیز کتاب بازشناسی حضرت حمزه بن موسی الکاظم با حضور جلیل سائلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام سید علی شاه چراغی امام جمعه شهر ری، عباس سلیمی معاون آستان حضرت عبدالعظیم حسنی و مجتبی عبدالهی شهردار منطقه 20 رونمایی شد.

همایش بازشناسی حضرت حمزه بن موسی الکاظم در راستای برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در تالار شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد.

حضرت حمزه بن موسی الکاظم از علمای بزرگ و فقهای پرهیزگار و سرآمد علویان بود که در سفر اما رضا به طوس برادرش را همراهی می کرد. وی سر انجام به دست مأموران عباسی در ری به شهادت رسید. مرقد مطهر وی در ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم حسنی قرار دارد.

کد خبر 1171984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha