پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۹:۳۹

90 درصد شهرداریهای استان مرکزی یک دهه ممیزی انجام نداده اند

90 درصد شهرداریهای استان مرکزی یک دهه ممیزی انجام نداده اند

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری استان مرکزی گفت: 90 درصد شهرداریهای استان مرکزی بیش از یک دهه از املاک و مستحدثات شهری خود ممیزی انجام نداده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک کیومرث محمودی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اراک افزود: در شهرداری اراک هم از سال 1368 ممیزی انجام نشده که در حال حاضر قرارداد انجام ممیزی در شهرداری اراک انجام شده است.

وی با اشاره به مزایای طرح فوق افزود: امکان ایجاد بانک اطلاعات از مشخصات مکانهای موجود، دسترسی آسان به اطلاعات در زمان مراجعه شهروندان به شهرداری، مکانیزه و یکپارچه سازی شهرسازی و ارائه خدمات شهری مناسب تر با کسب آمار صحیح از املاک موجود، از جمله اهداف و مزایای این طرح است.

محمودی با اشاره به مطالبات 28 میلیارد تومانی شهرداریها از دستگاههای دولتی اظهار داشت: پرداخت این مبلغ توسط وزارت کشور قطعی شده است که این مطالبات به شهرداریها به صورت نقدی یا سهام پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه بودجه شهرداریها در استان امسال با 30 درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: بودجه 31 شهرداری استان با 30درصد رشد در سال جاری به هزار و 940 میلیارد ریال رسیده است. 

وی افزود: هزار و 320 میلیارد ریال از این اعتبارات از محل درآمد شهرداریها، حقوق گمرکی و لایحه ارزش افزوده برای اجرای 833 طرح عمران شهری هزینه می شود.

این مسئول اضافه کرد: 369 طرح عمران شهری امسال با اعتبار زیر 300 میلیون ریال، 135 طرح با اعتبار 300 تا 500 میلیون ریال، 127 طرح با اعتبارات 500 میلیون تا یک میلیارد ریال و 202 طرح عمرانی نیز با اعتبارات بالای یک میلیارد ریال در حال اجراست.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تهیه برنامه جامع پنجساله در شهرداری اراک هنوز انجام نشده است، افزود: تمام شهرداریها به جز شهرداری اراک طرح جامع پنجساله دارند.

وی ادامه داد: امسال بیش از 140 طرح پژوهشی شهرداریها مصوب شده و برنامه تهیه شده پنج ساله شهرداری محلات نیز به عنوان الگو به سایر شهرداریهای کشور ارسال شده است.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی با تاکید بر نقش رسانه های جمعی در فرهنگ سازی و تقویت حقوق شهروندی گفت: توجه به مباحث فرهنگی در مدیریت شهری در آخرین همایش شهرداران استان به عنوان یک اولویت شناخته شده و بالفعل کردن ظرفیت های فرهنگی در مدیریت شهری مورد تاکید است.

محمودی، رسانه ها را پل ارتباطی موثر بین مسوولان مدیریت شهری و مردم خواند و افزود: رسانه ها در تاثیرگذاری و تاثیرپذیری بر فرهنگ غالب شهری موثرند و باید از این امکان در افزایش مشارکت مردمی، نهادینه کردن حقوق شهروندی، اصلاح ساختارهای مدیریت شهری و ایجاد تحول و نشاط اجتماعی و شهری استفاده بهینه شود.

در این نشست مقرر شد در کمیته ای مشترک راهکارها و اولویتهای کار رسانه با مدیریت شهرداریهای استان مرکزی مدون شده و نشست های مستمر رسانه ها با شهرداریها و شوراهای اسلامی استان برگزار شود.

کد خبر 1172032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha