به گزارش مهر از توتال فیلم در حالی که برادران واچوفسکی هنوز فیلمبرداری فیلم جدید خود با عنوان " کبالت عصبی 9" را آغاز نکرده اند ، مرحله پیش تولید فیلم بعدی خود با عنوان " اطلس ابر شناسی" را با مذاکره با گزینههای بازیگری کلید زدند.
" اطلس ابر شناسی" اقتباسی است از رمانی به همین نام نوشته دیوید میچل که هر فصل آن یک شخصیت اصلی دارد.به همین منظور تعداد قابل توجهی از بازیگران معتبر سینمای جهان برای ایفای نقش شخصیت های اصلی قصه مد نظر بردران واچوفسکی قرار گرفتهاند.
تاکنون مذاکره با تام هنکس ، ایان مک کلن ، ناتالی پورتمن ، هال بری و جیمز مک اووی آغازشده و به احتمال زیاد هم نتیجهای مثبت خواهد داشت.
در کارنامه فیلمسازی برادران واچوفسکی ساخت فیلم هایی چون سه گانه " ماتریکس" ، " تسخیرشده" و " اسپید ریسر " به چشم می خورد.

گروهی از بازیگران نامدار سینمای جهان از جمله تام هنکس ، ایان مک کلن و هال بری در حال مذاکره برای ایفای نقش در فیلم بعدی برادران واچوفسکی هستند.
کد خبر 1173163
نظر شما