پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مهر ۱۳۸۳، ۱۰:۲۴

با تهديد منافع همپيمانان آمريكا در عراق توسط الظواهري؛

تهديدات جديد القاعده موجب اتخاذ تدابير امنيتي در كره جنوبي شد

در پي پخش نوار جديد " ايمن الظواهري" مرد شماره دوي القاعده و تهديد هم پيمانان آمريكا در عراق، مقامات كره جنوبي تدابير امنيتي اتخاذ كرده اند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، مقامات كره جنوبي پس از دريافت تهديدات جديد شبكه القاعده و هدف قرار گرفتن منافع آمريكا و هم پيمانانش در عراق در اطراف برخي تاسيسات و ساختمانهاي مهم مانند سفارت آمريكا در سئول تدابير شديد امنيتي اتخاذ كرده اند.

در حدود پنج هزار تن از نيروهاي پليس كره جنوبي در پي اين تهديدات براي مقابله با حملات احتمالي القاعده درحالت آماده باش به سر مي برند و  گروهي از كماندوهاي ويژه به همراه سگهاي خود در اطراف ساختمان سفارت آمريكا در سئول مستقر شده اند.

مقامات وزارت امور خارجه كره جنوبي اعلام كردند كه اتخاذ اين تدابير شديد امنيتي پس از نشست شوراي عالي امنيت ملي براي اجتناب از حمله احتمالي القاعده در نظر گرفته شده است.

اين تدابير امنيتي پس از آن اتخاذ شد كه روز جمعه نوار صوت جديدي از" ايمن الظواهري" مرد شماره دوي القادعده از شبكه الجزيره پخش شد و ديروز نيز صحت صداي الظواهري كه مسلمانان را به حمله منافع عليه آمريكا و هم پيمانانش در عراق تشويق مي كرد از سوي پنتاگون وزارت دفاع آمريكا تاييد شد.

مرد شماره دوي القاعده  در اين نوار صوتي تهديد كرده است: " ما بايد مقاومت خود را از هم اكنون آغاز كنيم و منافع آمريكا و هم پيمانانش در عراق مانند: انگليس، استراليا، فرانسه، لهستان، نروژ، كره جنوبي و ژاپن در هر نقطه از جهان كه باشند بايد هدف حمله قرار دهيم."

كره جنوبي اخيراً 2900 نيروي خود را تا ماه آوريل در يكي از شهرهاي شمالي عراق مستقر كرده است و در نظر دارد تا 800 نيروي ديگر را نيز تا ماه نوامبر به عراق اعزام كند.

کد خبر 117324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha