پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ مهر ۱۳۸۹، ۱۶:۳۴

باحضور احمدی نژاد؛

جشن آغاز آموزش اجباری شنا در مقطع ابتدایی برگزار می شود

جشن آغاز آموزش اجباری شنا در مقطع ابتدایی برگزار می شود

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: مدیرکل تربیت بدنی مدارس وزارت آموزش و پرورش گفت: جشن آغاز آموزش اجباری شنا در مقطع ابتدایی با حضور رئیس جمهور در هفته جاری برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ورامین، منوچهر بهمنی عصر دوشنبه در مراسم نواختن زنگ نمادین ورزش در مدرسه راهنمایی منتظرین شاهد شهرستان ورامین افزود: آموزش اجباری شنا در مقطع سوم ابتدایی در سراسر کشور از این هفته آغاز می شود، ضمن اینکه احیای فرهنگ ورزش صبحگاهی در مدارس نیز مدنظر است.

وی تأکید کرد: اولویت ساماندهی ورزش در مقطع ابتدایی و راهنمایی مدنظر قرار گرفته تا هدف تخصصی مبارزه با فقر حرکتی و جلوگیری از نارسایی ساختار سنتی جامه عمل بپوشد.

این مسئول ارشد آموزشی ادامه داد: اصلی ترین وظیفه آموزش و پرورش تأمین سلامتی و ایجاد شادابی و نشاط برای دانش آموزان است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه با تأکیدات مقام معظم رهبری و همکاری خوب مجلس و دولت، ورزش و تربیت بدنی در کنار تحصیل و تهذیب، سه موضوع تعیین کننده و سرنوشت ساز جامعه است.

بهمنی اضافه کرد: جذب و استخدام 15 هزار نفر دبیر تربیت بدنی که دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس هستند، پس از پیروزی انقلاب اسلامی بی سابقه است.

مقطع ابتدایی دوران طلایی تعلیم و تربیت است

وی عنوان کرد: مقطع ابتدایی از دوران طلایی تعلیم و تربیت است که اساسی ترین و بنیادی ترین مراحل رشد حرکتی را شامل می شود.

مدیرکل تربیت بدنی مدارس کشور افزود: اگر قرار باشد استعدادیابی صورت گرفته و در مسیر ورزش قهرمانی حرکت می شود، دوره ابتدایی بهترین دوران برای این امر مهم است.

وی یادآور شد: خوشبختانه در سراسر کشور، معلمان متخصص تربیت بدنی در مقطع ابتدایی هستند که راه را به سوی دوران طلایی ورزش کشور هموار می کنند.

بهمنی افزود: معلمان ورزش وظیفه دارند در کنار ورزش به مسائل اخلاقی و معنوی ورزش نیز توجه کنند.

شهرستان ورامین کمبود معلم ورزش ندارد

پیش از سخنان بهمنی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ورامین نیز طی سخنان کوتاهی اظهار داشت: با تدابیر جدیدی که دولت اندیشیده است، این شهرستان کمبود معلم ورزش ندارد.

مجتی عرب عامری افزود: آموزش و پرورش ورامین حتی در پایه های پایین تر از سوم ابتدایی نیز معلم ورزش و تربیت بدنی دارد.

وی تأکید کرد: در استخدامهای جدید وزارت آموزش و پرورش 160 نیروی جدید به استخدام اداره ورامین در آمده اند که 50 نفر معلم ورزش هستند.

این مسئول ادامه داد: دوران کمبود نیروی انسانی متخصص تربیت بدنی در شهرستان ورامین به پایان رسیده و از این به بعد، برای گسترش زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری در زمینه ورزش مدارس تلاش می شود.

کد خبر 1173588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha