به گزارش خبرنگار مهر در کرج، عزیز اکبریان پیش از ظهر سه شنبه در مراسم گلریزان آزادسازی زندانیان بدهکار که به همت مجمع امور صنفی کرج در محل سالن اجتماعات این مجمع برگزار شد، اظهار داشت: اصناف در طول انقلاب اسلامی همواره در خط مقدم بودند و آن روزها بر اساس لزوم کرکره حجره های خود را پایین کشیدند و امروز نیز در کار خیر پیشقدم هستند.
وی افزود: اصناف در حال حاضر در کار خیر پیشتاز هستند و این در حالیست که این افراد در حرفه خود نیز با مشکلات بسیاری مواجه هستند و در واقع اگر برخی مناسبتها و رونق مقطعی کار در این صنف وجود نداشت این افراد باید کار خود را تعطیل می کردند.
این مسئول بیان کرد: از هیئت رئیسه مجمع امور صنفی می خواهیم که اعتماد کسبه در استان البرز را جلب کند زیرا اعتماد بزرگترین سرمایه این قشر است.
نماینده مردم کرج در مجلس بیان کرد: اصناف باید انجام امور خیر در استان را تداوم بخشند و از بازاریان شهر انتظار می رود که کارهای بزرگی در شهر انجام دهند.
اکبریان خاطرنشان کرد: باید برای رفاه حال اصناف و خانواده های این افراد نیز مراکز تفریحی فرهنگی و درمانی ویژه این قشر راه اندازی شود و این قشر از روزمرگی خارج شوند و بتوانند از برنامه های فرهنگی بهره مند شوند.
قطارشهری کرج با روند کند کنونی تا 10 سال آینده نیز راه اندازی نمی شود
وی در بخش دیگری از سخنانش اشاره ای نیز به برخی مشکلات فعلی شهر کرج کرد و گفت: قطار شهری کرج باید سریع تر راه اندازی شود و با روند کنونی تا 10 سال آینده نیز مشکلات قطارشهری حل نشده و خطوط داخلی راه اندازی نمی شود.
اکبریان بیان کرد: باید با تلاش بیشتر مدیران استان سال آینده بودجه بیشتری به البرز تخصیص یابد.
این مسئول انتقادی نیز به شهرداری کرد و گفت: شهرداری در برخی مناطق کلنگ بزرگی را بر زمین زده است اما هنوز یک خاک هم از محل این پروژه ها برداشته نشده است.
اکبریان در خصوص انتخاب مدیران لایق برای اداره استان البرز نیز تاکید کرد: باید مدیرانی توانمند بر سر کار بیایند که به دنبال ارتقا هستند و نباید مدیران جدید تحت نفوذ عده ای خاص باشند و ما نیز به عنوان مسئولان قبلی باید تحمل همکاری با مدیرانی که مخالف ما اما توانمند هستند را داشته باشیم و این افراد را جذب کنیم و استانی به سرافرازی البرز داشته باشیم.
رئیس مجمع صنفی نیز در سخنان کوتاهی در این مراسم ضمن تجلیل از اصناف به خاطر انجام کار خیر بیان کرد: اصناف باید بیش از گذشته در انجام امور خیر نظیر آزادسازی زندانیان پیشقدم باشند.
ابراهیم صدیق افزود: سال گذشته با کمک خیرین اصناف 30 میلیون تومان به خانواده زندانیان بدهکار کمک شد، امسال نیز با افزایش دوبرابری مشارکت اصناف مبلغ 50 میلیون تومان برای کمک به خانواده زندانیان جمع آوری و نیز تعداد 57 زندانی غیربزهکار که به دلیل بدهی مالی گرفتار بودند آزاد شدند.
نظر شما