پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۳:۳۱

هر کارگاه فنی و حرفه ای ‌یک آموزشگاه می شود

هر کارگاه فنی و حرفه ای ‌یک آموزشگاه می شود

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی گفت: با توجه به رویکرد استاد و شاگردی که در گذشته در ایران رایج بوده، در جهت احیای این رویکرد از این پس هر کارگاه یک آموزشگاه محسوب خواهد شد.

محمدرضا سیابانی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح بر اساس نظام ملی جامع مهارت و فناوری، توانایی تمام استاد کاران و افرادی که صلاحیت حرفه ای دارند پس از تطبیق و سنجش، با مقاطع تحصیلی منطبق می شود.

سیابانی با اشاره به اینکه از این پس هر فرد متخصص در مراکز صنعتی به عنوان استادکار پذیرفته می شود و کارگران و فعالان این مراکز به عنوان کارآموزان وی فعالیت می کنند، خاطر نشان کرد: در راستای بهبود فرآیند آموزش، سرفصل هایی به استاد کار داده خواهد شد و استاد بر مبنای آن سرفصل ها به شاگردانش آموزش خواهد داد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی اضافه کرد: بعد از آموزش، شاگردان آن استاد برای آزمون به مراکز فنی و حرفه ای مراجعه می کنند و در صورت قبولی از آزمون، هزینه آموزش این کار آموزان براساس ساعات آموزش به استاد کار داده خواهد شد.

سیابانی با ذکر مثالی در این زمینه ادامه داد: برای مثال در یک کارگاه مکانیک سه شاگرد مشغول کار هستند، ‌استاد کار می تواند با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای و به شکل خرید خدمات آن سه شاگرد را براساس استاندادهای آموزش فنی و حرفه ای آموزش دهد و پس از قبولی شاگردان در آزمون می تواند براساس ساعات اموزش حق الزحمه خود را از فنی و حرفه ای بگیرد.

ور در ادامه تاکید کرد: با اجرای این قانون قضیه استاد و شاگردی اجرا شده و استاد کار هم از لحاظ کیفی به نحو احسن به شاگردان آموزش خواهد داد.

کد خبر 1174066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha