پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۴۹

چمران در جمع خبرنگاران:

نصب دیوار شیشه ای در توان مترو نیست/ پیشنهاد برجسته کردن خطوط سکوی مترو

نصب دیوار شیشه ای در توان مترو نیست/ پیشنهاد برجسته کردن خطوط سکوی مترو

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پیشنهاد استفاده از خطوط برجسته در لبه سکوهای مترو داده شده گفت: نصب دیواره شیشه ای در سکوهای مترو بین مسافران و قطار پیچیده است و در توان اعتباری مترو نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی چمران در حاشیه جلسه روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در مورد حادثه روز یکشنبه سقوط زنی نابینا در ایستگاه مترو گفت: به شرکت مترو پیشنهاد شده است که به جای خطوط رنگی که محدوده حریم مسافر از سکو را تعیین می کند خطوط برجسته قرار گیرد تا افراد نابینا نیز با حس کردن آن از لبه سکو فاصله بگیرند.

رئیس شورای شهر ادامه داد: با این حال نابینایان با استفاده از عصای خود می توانند لبه سکو را تشخیص دهند و اینکه این فرد از عصا استفاده می کرده یا خیر و چطور شده که نتوانسته لبه سکو را تشخیص دهد بحث دیگری است.

وی اظهار داشت: در برخی کشورها میان لبه سکو و مسافران شیشه گذاشته شده و هنگام توقف قطار بخشی از شیشه که در مقابل درهای مترو قرار دارد کنار می رود و مسافران از آنجا عبور می کنند که این اقدام نیازمند تجهیزات خاص و پیچیده ای است که هم اکنون آمادگی انجام چنین کاری برای مترو نیست.

چمران تاکید کرد: در ایستگاههای مترو که برای بارگیری مسافر شرایط خاصی نیاز است استفاده از عصا و یا همراه برای نابینایان لازم است و در مورد حادثه‌ای که چند روز گذشته برای یکی از نابینایان در مترو رخ داد بررسی‌های لازم انجام شده است.

رئیس شورای شهر تهران در مورد وضعیت مترو در کشورهای دیگر گفت: دربرخی از کشورها دیواره شیشه ‌ای را روی سکو و بین مسافران و قطار ایجاد می‌کنند اما ایجاد این تاسیسات در مترو نیاز پیچیده است و در حال حاضر در توان اعتبارات مترو نیست اما در مورد برجسته شدن لبه مترو برای نابینایان دستوری ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: در شهر تهران بسیاری از ساختمانها به رمپ ویژه عبور معلولان مجهز نیست که این کار باید به تدریج انجام شود اما ساختمانهای جدید قطعا باید با ضوابط شهرسازی ویژه معلولان احداث شود.

روز یکشنبه یک زن نابینا در ایستگاه خزانه مترو به دلیل متوجه نشدن فاصله خود با لبه سکو روی ریل افتاده و فوت کرد. این حادثه ابتدا خودکشی اعلام شد ولی پس از مدتی مسئولان اعلام کردند سقوط این زن حادثه بوده است.
 

کد خبر 1174221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha