مصطفی بهبهانی در جمع خبرنگاران با اشاره به پرداخت تسهیلات به مالکان بافتهای فرسوده، گفت: با توجه به اینکه شهرداری اصفهان نیز تخفیف قابل توجهی برای صدور پروانه و تراکم ساخت در بافتهای فرسوده قائل شده وتسهیلات 20 و 25 میلیون تومانی برای بافتهای فرسوده در نظر گرفته شده اما به دلیل مشکلات عدیده هنوز احیای بافت های فرسوده به نتیجه مطلوبی نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه قرار بود طس 10 سال (در طول برنامه چهارم) نوسازی بافتهای فرسوده به اتمام برسد اظهار داشت: متاسفانه تا کنون تنها 10 درصد از بافت فرسوده شهر اصفهان بازسازی شده است.
رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه ناپایداری، ریزدانگی و نفوذناپذیری از جمله مشخصههای بافتهای فرسوده است، ادامه داد: براین اساس مقرر شد بلوکها و مناطقی که بیش از 50 درصد بناهای آن ناپایدار و فاقد سازه مقاوم است و بیش از 50 درصد معابری که عرض کمتر از شش متر و املاک آن عرصهای کمتر از 20 متر مربع است جز بافتهای فرسوده بهشمار آیند.
نظر شما