پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مهر ۱۳۸۹، ۲۰:۱۷

بیمارستان شهدای پاکدشت پروژه ملی است

بیمارستان شهدای پاکدشت پروژه ملی است

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: در بازدید معاون وزیر مسکن و مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تأسیسات دولتی و عمومی از روند احداث بیمارستان 132 تختخوابی شهرستان پاکدشت، بر فرا شهرستانی و ملی بودن این پروژه تأکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر در پاکدشت، در حاشیه این بازدید سه ساعته نیز نشستی با حضور فرهاد بشیری نماینده پاکدشت در مجلس ، قربانعلی مقبلی فرماندار، بخشداران، سلیمانی شهردار پاکدشت و جاوید علیزاده مجری پروژه های ملی منطقه 1 و 5 شمال و شمال غربی شامل رباط کریم، پاکدشت، اسلامشهر و بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد تا مشکلات پیش روی این پروژه بررسی شود.

معاون وزیر مسکن در این نشست گفت: بیمارستان شهدای پاکدشت به دلیل استفاده تمام کسانی که از جاده امام رضا(ع) عبور می کنند، پروژه ای ملی محسوب می شود و تنها متعلق به مردم پاکدشت نیست.

محمدجعفر علیزاده افزود: جلسه و بازدید امروز برای نهایی کردن نقشه محدوده بیمارستان است که در آن، نحوه دسترسی ها، خیابان بندی ها و شبکه های زیربنایی شهر که باید دو جانبه بین شهرستان و بیمارستان سرویس دهند، صورت گرفته است.

وی عملکرد فرماندار شهرستان و نماینده مردم در مجلس در خصوص پروژه بیمارستان پاکدشت را مثبت ارزیابی کرد و افزود: این پروژه از معدود پروژه های وزارت مسکن در زمینه بیمارستان سازی بوده که هیچ توقفی نداشته است.

تردد 60هزار وسیله نقلیه دلیل ملی بودن این پروژه است

فرماندار شهرستان پاکدشت نیز گفت: دلیل ملی بودن این پروژه، تردد 60 هزار وسیله نقلیه در طول شبانه روز و 1800 تریلی ترانزیت از ترکیه به افغانستان و پاکستان به صورت روزانه است.

قربانعلی مقبلی ادامه داد: تردد زائران امام رضا(ع) از همین مسیر نیز مسئولیت مدیران را اضافه می کند و به همین دلیل است که دیدگاه مسئولان به بیمارستان شهدای پاکدشت باید فرا شهرستانی و استانی و ملی باشد.

وی تأکید کرد: این بیمارستان با میلیاردها تومان اعتبار شروع شده و آرزوی حدود 400 هزار نفر جمعیت شهرستان این است که این پروژه حتی یک روز زودتر به بهره برداری برسد.

رئیس شورای تأمین شهرستان پاکدشت افزود: همه ساله، تعدادی از مردم شهرستان به دلیل نبودن امکانات و تجهیزات درمانی و بیمارستان مناسب، جانشان را فدا می کنند و همین مسئله، وظیفه مدیران پروژه، فرمانداری و نماینده شهرستان پاکدشت را سنگین تر می کند.

ضعف در پیگیری پروژه بیمارستان قابل بخشش نیست

نماینده شهرستان پاکدشت در مجلس نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: ضعف در پیگیری پروژه بیمارستان 132 تختخوابی پاکدشت قابل بخشش نیست، چرا که این بیمارستان می تواند جان بسیاری از مردم را نجات دهد.

فرهاد بشیری ادامه داد: تصمیم گیری معقول و منطقی در چنین جلسه ای اثر بخش است، جرا که جان عده ای از مردم در گرو این تصمیم ها است.

وی تأکید کرد: ممکن است همین تصمیمها، تعللها و سرعت در روند انجام پروژه، باعث شود تا هزاران نفر جانشان را از دست بدهند یا احیا کنند و از بین نروند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: چنین پروژه هایی باید از هر نظر با دیدگاه کارشناسی شده و دسترسی های قابل اطمینان شکل بگیرد تا جان انسانها به خطر نیفتد.

کد خبر 1174394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha