پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۹:۴۱

روغنی خبر داد:

صادرات 12 هزار تن کاغذ مازندران به اروپا

صادرات 12 هزار تن کاغذ مازندران به اروپا

ساری - خبرگزار ی مهر: مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران گفت: 12 هزار تن کاغذ این شرکت به اروپا صادر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل روغنی گلپایگانی عصر چهارشنبه در همایش تجلیل از مدیران واحدهای صنعتی و خدماتی سبز مازندران اظهار داشت: صنایع چوب و کاغذ مازندران سالانه 175 هزار تن انواع کاغذ شامل فولتینگ، روزنامه و چاپ تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی این کارخانه شاهد کاهش واردات کاغذ به کشور بوده‌ایم، تصریح کرد: این شرکت با سرمایه‌گذاری 430 میلیون دلار در سال راه‌اندازی شده است که در شرایط فعلی راه‌اندازی کارخانه‌ای چون صنایع چوب و کاغذ مازندران چهار تا پنج میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

روغنی با اعلام اینکه این کارخانه سه استاندارد جهانی  را دارا است، گفت: سه اولویت کیفیت، توجه به مسائل زیست محیطی، ایمنی و بهداشت شغلی از اهداف این شرکت است.

مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به اینکه 14.2 میلیون هکتار جنگل در ایران وجود دارد، بیان داشت: 150 هزار هکتار جنگل برای حفاظت به صنایع چوب و کاغذ واگذار شده است.

وی افزود: احیای طرح‌های جنگلداری یکی از اهداف این شرکت بوده است که بر همین اساس طرح جنگلداری این شرکت با هدف حفظ، احیا و  پرورش جنگل در مناطقی از جنگل‌های شمال اقدام کرده است.

روغنی با  بیان  اینکه بسیاری از جنگل‌های مخروبه استان در اجرای طرح‌های جنگلداری این شرکت احیا شده است، گفت: یک هزار هکتار از عرصه‌های مخروبه جنگلی احیا شده است.

وی با اشاره به اینکه سالانه 90 هزار تن کاغذ روزنامه، چاپ و تحریری در این شرکت تولید می‌شود، یادآور شد: 85 هزار تن کاغذ فلوتینگ نیز در این شرکت تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران از صادرات 12 هزار تن کاغذ این شرکت به اروپا خبر داد و تصریح کرد: جدای از صادرات از واردات کاغذ نیز به کشور تا حدودی کاسته شده است.

مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران که در این همایش این کارخانه به عنوان صنعت سبز در مازندران معرفی شده است، خاطرنشان کرد: واحد تصفیه آب این شرکت با ظرفیت اسمی 28 هزار و 512 متر مکعب آب در شبانه‌روز برای تامین مصارف آب صنعتی، کارخانه، آب آشامیدنی و آتش‌نشانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی گفت: این شرکت بزرگترین واحد پسماند، تولید و تصفیه آب خاورمیانه را دارد.

روغنی در پایان استفاده از برقهای خورشیدی در یکی از واحدهای تولیدی صنایع چوب و کاغذ مازندران را یکی ازفعالیت‌های این شرکت عنوان کرد و افزود: در سال گذشته 11 میلیارد تومان هزینه‌های زیست محیطی در این شرکت انجام شد.

کد خبر 1175139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha