به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیویورک تایمز، پلیس پاریس به منظور پایان دادن به تعطیلی یک پالایشگاه نفت در شرق پایتخت، به معترضانی که با تجمع خود مانع از ورود و خروج خودروهای سوخت رسان می شدند، حمله کرد.
بر این اساس این اقدام در پی صدور فرمان پایان اعتصاب کارگری از سوی "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهوری فرانسه صورت گرفته است. سارکوزی امروز چهارشنبه اعلام کرد که شخصا این دستور را صادر کرده است.
در همین حال "بریس اورتوفو" وزیر کشور فرانسه از پایان محاصره سه پالایشگاه نفت در غرب این کشور در نیمه شب گذشته خبر داد. به گفته وی در عملیات پلیس برای پراکندن معترضان در این سه پالایشگاه درگیری شدیدی روی نداده است.
وی همچنین هشدار داد که در صورت افزایش نگرانی در مورد بروز خشونتهای خیابانی اقدام به اعزام نیروهای نظامی به مناطق تجمع معترضان خواهد کرد.
از روز سه شنبه و یک روز پیش از تصمیم گیری سنای فرانسه درباره لایحه پیشنهادی دولت برای افزایش سن بازنشستگی، یک اعتصاب سراسری در این کشور آغاز شده که صنایع مختلف را تحت تأثیر قرار داده است.
مسئولان اتحادیه های کارگری فرانسه تلاش می کنند مردم را متحد کنند تا با همان نیرویی که لایحه بازنشستگی سال 1995 را به حاشیه راندند، لایحه کنونی دولت سارکوزی را نیز از دستور کار حکومت خارج کنند.
نظر شما