پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۰۳

صبح امروز انجام شد/

کشف کارخانه تولید تجهیزات ماهواره

کشف کارخانه تولید تجهیزات ماهواره

جانشین پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی تهران بزرگ از کشف یک کارخانه تولید تجهیزات جانبی ماهواره خبر داد و گفت: از این کارخانه 25 هزار دیش کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید ابوالقاسم حسینی صبح پنجشنبه در مانور ویژه پلیس تهران به منظور برخورد با اقلام ضد فرهنگی گفت: در پی وصول خبر از سوی یکی از مخبران مبنی بر فعالیت یک کارخانه در اطراف تهران در زمینه تولید تجهیزات جانبی ماهواره پلیس اقدامات خود را برای برخورد با متهمان آغاز کرد.

وی ادامه داد: پس از شناسایی کارخانه و متهمان، با اخذ مجوز قضائی از دادستان در یک عملیات غافلگیرانه صبح امروز سه نفر از متهمان دستگیر شدند.

جانشین پلیس اخلاقی فاتب گفت: یکنفر از افراد دستگیر شده ایرانی است که سر کارگر بوده و دو نفر دیگر از اتباع بنگلادش هستند که به عنوان کارگر در این مکان مشغول کار بودند.

حسینی گفت: از این کارخانه 25 هزار عدد دیش ماهواره، 5 هزار عدد پایه های دیش، 7 هزار سیتور، 6 دستگاه رسیور، 800 ال ام بی، 7 دستگاه موتورگردان دیش، 2 دستگاه پرس سنتی و یک دستگاه پرس صنعتی کشف و ضبط شد.

وی گفت: این افراد پس از تولید تجهیزات جانبی ماهواره اقدام به توزیع آنها در تهران، شهرهای اطراف تهران و شهرهای شمالی می کردند و همچنین 6 ماه در این زمینه فعالیت داشتند.

حسینی با اشاره به نحوه برخورد با اتباع دستگیر شده گفت: این افراد ابتدا تحویل مراجع قضائی شده و سپس از کشور خارج می شوند.

کد خبر 1175382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha