۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۹:۰۷

جانمایی دوباره سد کلاک در فضایی از بیم و امید

جانمایی دوباره سد کلاک در فضایی از بیم و امید

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: سد خاکی کلاک در روستایی به همین نام پس از تخریب توسط سیلاب طی روزهای ابتدایی سال جاری، برای دومین بار جانمایی شد و 50 میلیون تومان اعتبار نیز جهت آغاز مراحل اجرای آن اختصاص یافت.

حسین معتمدنیا در گفتگو با خبرنگار مهر در دماوند اظهار داشت: صیانت از حقوق بیت المال یک وظیفه ملی و فریضه ای دینی برای مسئولان خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب شده و باید سرلوحه کار مسئولان شهرستان دماوند نیز قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: مسئولان دماوند باید آگاه باشند به همان شکلی که انجام کارکردی درست و کارشناسی شده می تواند حلاوت و شیرینی را به زندگی مردم القا کند عکس این موضوع نیز صادق است و اجرای طرحی بی نتیجه شیرینی خدمت را به کام شهروندان تلخ خواهد نمود.
 
وی با اشاره به "کلاک" و روستاهای حاشیه ای این منطقه خاطرنشان کرد: منطقه کلاک و دیگر نواحی همجوار این روستا در گذشته خواستگاه تولید با کیفیت ترین صیفی جات منطقه بود.
 
معتمدنیا بیان داشت: اما این مناطق حاصلخیز بنا به دلایلی متعدد با بحران خشکسالی مواجه شدند تا حدی که جانماییهای مختلف در خصوص حفر چاه آب شرب نیز با موانع بسیاری روبرو شد.
 
فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه سد کلاک بارقه امیدی در دل روستاییان بود، عنوان کرد: با به اجرا درآمدن طرح سد خاکی کلاک بارقه های امید در دل روستاییان کلاک روشن شد اما این سازه خاکی به دلیل عدم نظارت صحیح و اقدام غیر کارشناسی پیمانکار مجری طرح با اولین سیلاب محلی تخربب شد و از بین رفت اما مردم مایوس کلاک لب به اعتراض نگشودند.
 
این مسئول در تشریح نحوه رفع معضل بی آبی نواحی مذکور گفت: برای تامین آب شرب 17 روستای شهرستان دماوند روزانه هشت تانکر آب در مسیرهای یاد شده تردد می کرد تا این بحران شدید در زمان اوج گرما رفع شد.
 
وی اجرای پروژه های دولتی را ساده ترین طرحهای عمرانی دانست و افزود: در حال حاضر اجرای طرحهای دولتی ساده ترین پروژه های عمرانی محسوب می شود و مسئولان می بایست با نظارتی درست براحتی به نحوه اجرای کار اعتماد نکنند.
 
مدیراداره منابع طبیعی شهرستان دماوند نیز به خبرنگار مهر گفت: پروژه احداث سد کلاک به جهت آنکه از گذشته پیش بینی های اجرای آن صورت گرفته بود دوباره جانمایی شد.
 
ابوالفضل رضوانی در خصوص اعتبارات اختصاصی به این طرح خاطرنشان کرد: اعتبار اختصاصی به این طرح بالغ بر 50 میلیون تومان است که بزودی مراحل اجرایی آن آغاز خواهد شد.
 
در حالی مسئولان منابع طبیعی شهرستان دماوند از جانمایی دوباره سد کلاک سخن به میان می آوردند که مردم روستای کلاک و نواحی اطراف آن حادثه تخریب این سازه خاکی بر اثر عدم نظارت مسئولان نهاد مذکور، کارشکنی پیمانکار مجری طرح و سیلابهای محلی را از خاطر خود نزدوده و بیم آن می رود که عملیات طرح سد خاکی کلاک با شکست مواجه شده، معضلات ناشی از کمبود آب شرب و زراعی تداوم یابد.
کد خبر 1176042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha