پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۲۸

آصف علی زرداری:

پاکستان ایران را دوست مهم خود می داند

پاکستان ایران را دوست مهم خود می داند

رئیس جمهوری پاکستان ضمن تاکید بر افزایش همکاریهای دوجانبه تهران-اسلام آباد گفت: پاکستان اهمیت زیادی برای ایران قائل است و این کشور را به عنوان دوست مهم خود در منطقه می داند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی تایمز، "آصف علی زرداری" روز جمعه در دیدار با "ماشاالله شاکری" سفیر ایران در این کشور در کاخ ریاست جمهوری پاکستان بر افزایش همکاریهای دوجانبه تهران-اسلام آباد در تمامی زمینه ها به خصوص در زمینه تجارت، انرژی، ارتباطات و زیرساخت تاکید کرد.

بر اساس این گزارش مسائل مربوط به همکاریهای دوجانبه تهران-اسلام آباد، کمک ایران برای اسکان سیل زدگان و اوضاع منطقه از جمله مباحث مهم در این نشست بود.

زرداری همچنین از حمایت دولت و ایرانیان خیر از سیل زدگان پاکستانی قدردانی کرد. وی همچنین بر پروژه های ارتباطی و ایجاد خط های ریلی، جاده ای و هوایی میان دو کشور تاکید کرد.

کد خبر 1176205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha