احمد فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: 13 آبان نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است این روز به یاد ماندنی باید گرامی داشته شود و به نسلهای آینده منتقل شود.
وی تصریح کرد: دانش آموزان و دانشجویان با رشادتهای خود 13 آبان را به یادماندنی کردند و کارشان ستودنی است.
این مسئول گفت: گرامیداشت این ایام و مناسبتها با حضور و شرکت همه اقشار می تواند تاثیر گذار و مثبتی در پاسداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از شرکت فعال دانش آموزان سراسر استان در مراسم راهپیمایی روز 13 آبان خبر داد و گفت: اجرای برنامه های فرهنگی، هنری، ورزشی و برپایی نمایشگاهها از اهم برنامه های آموزش و پرورش استان کرمان در روز 13 آبان است.
وی گفت: در مراسم روز 13ابان علاوه بردانش آموزان و دانشجویان همه اقشار مردم طبق معمول هر سال در راهپیمایی شرکت می کنند.
فتحی برگزاری این مراسم را به صورت فعال توسط تشکلهای دانش آموزی خواستار شد و افزود: امسال روز ملی مبارزه با استکبارجهانی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با شکوه هر چه بیشتر برگزار می شود و بار دیگر افتخاری توسط مردم کرمان در این روز رقم می خورد.
نظر شما