به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، طول تونل ساخته شده 24 کیلومتر و ظرفیت ایجاد شده برای تصفیه فاضلاب به 3.6 مترمکعب برثانیه رسیده است. هم اکنون بیش از دو هزار و 240 کیلومتر طول شبکه و 3.6 مترمکعب در ثانیه ظرفیت سازی در حال اجرا است.
این طرح جمعیتی افزون بر یک میلیون و 700 هزار نفر از شهروندان تهرانی را زیرپوشش خدمات رسانی قرار می دهد. تا پایان مهر ، بیش از 27 درصد از جمعیت تهران زیرپوشش طرح قرار گرفتند و قرار است در شهریور سال آینده به 50 درصد افزایش یابد.
همچنین مدول های سه و چهار تصفیه خانه جنوب تهران با ظرفیت 2.6 مترمکعب در ثانیه تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد. مدول های پنج و شش این تصفیه خانه نیز با ظرفیت 2.6 مترمکعب در ثانیه در زمان کنونی به 70 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
اعتبار این طرح در سال گذشته بیش از 450 میلیارد ریال بود و امسال نیز برای به سی تریلیون ریال اعتبار نیاز است.
نظر شما