پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۱۳

هاشم زاده:

آزادراه خرم آباد - پل زال آماده بهره برداری است

آزادراه خرم آباد - پل زال آماده بهره برداری است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مجری طرح آزادراه خرم آباد - پل زال گفت: این آزادراه در حال حاضر آماده بهره برداری است که بنابر اعلام مسئولان به زودی با حضور رئیس جمهور به بهره برداری می رسد.

فرخ هاشم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: تمام عملیات اجرایی این آزادراه در حال حاضر در مراحل پایانی قرار دارد و هم اکنون به صورت آزمایشی برخی از ترددها در این مسیر نیز صورت می گیرد.

وی با اشاره به اجرای این پروژه به طول 104 کیلومتر در مدت زمان چهار سال نیز افزود: موفقیت این پروژه ملی حاصل فعالیت دسته جمعی و همکاری و تعامل خوب مسئولان و بخش خصوصی بوده است.

مجری طرح آزادراه خرم آباد - پل زال و مدیر عامل شرکت پیمانکاری شالوده با اشاره به سرعت مطلوب اجرای این پروژه، ادامه داد: به طور متوسط در هر ماه دو کیلومتر از این مسیر احداث شده است.

هاشم زاده از همکاری و تعامل مسئولان لرستان در به ثمر رسیدن پروژه آزاد راه خرم آباد - پل زال تقدیر کرد.

وی همچنین در مورد وضعیت اشتغالزایی این پروژه گفت: در مدت زمان اجرای این طرح بیش از پنج هزار نفر در آن مشغول به کار بوده اند که عمده نیروهای مورد استفاده نیز از نیروهای بومی منطقه بوده است.

مجری طرح آزادراه خرم آباد - پل زال همچنین در مورد وضعیت دریافت عوارض در این مسیر آزادراهی کشور گفت: رقم عوارض دریافتی در جلسه ای با حضور نمایندگان وزارت دارایی، وزارت راه و مجری پروژه تعیین شده است.

هاشم زاده با بیان اینکه این رقم به گونه ای تعیین می شود که اعتبار صرف شده برای آزادراه در مدت زمان 25 سال برگشت داده شود، ادامه داد: مطابق نرخهای تعیین شده میزان عوارض برای خودروهای سواری پنج هزار تومان خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین مبلغ عوارض برای وانت و مینی بوس 10 هزار تومان، برای اتوبوس و کامیون دو محوره 12 هزار تومان، برای کامیون سه محوره 16 هزار تومان و برای تریلی 20 هزار تومان تعیین شده است. 

بنابر این گزارش قرار بود آزادراه خرم آباد - پل زال تا پایان مهرماه سال جاری با حضور رئیس جمهور به بهره برداری برسد که بنابر برخی دلایل این امر محقق نشد.

پروژه آزاد راه خرم آباد - پل زال به عنوان یکی از پروژه های مهم و اساسی کشور که عملیات اجرایی آن به همت بخش خصوصی انجام شده پس از گذشت چهار سال در ایستگاه افتتاح قرار دارد.

عباس رضایی مدیر کل راه و ترابری استان لرستان پیش از این در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: پروژه احداث آزادراه خرم آباد - پل زال به طول 104 کیلومتر تاکنون حدود 99 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با بیان اینکه برای این پروژه تاکنون اعتباری بالغ بر هفت هزار و 300 میلیارد ریال صرف شده، اظهار داشت: احداث آزادراه خرم آباد - پل زال که یکی از مهمترین طرحهای راهسازی کشور به شمار می رود از دی ماه سال 84 آغاز شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه در حال حاضر بیش از 99 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: انتظار می رود این پروژه مهم به زودی به بهره برداری برسد.

مدیر کل راه و ترابری استان لرستان با اشاره به اینکه برآورد کل اعتبارات مورد نیاز جهت تکمیل این پروژه حدود هفت هزار و 500 میلیارد ریال است، تصریح کرد: این آزاد راه علاوه بر اینکه مسافت 165 کیلومتری خرم آباد تا پل زال را حدود 60 کیلومتر کاهش می دهد، موجب کاهش چشمگیر سوانح رانندگی، صرفه جویی در مصرف سوخت و همچنین کاهش زمان سفر در طول مسیر خواهد شد.

رضایی افزود: آزادراه خرم آباد - پل زال به صورت چهار خطه و با عرضی در حدود 26 متر در دست ساخت است که با احداث یک دستگاه تقاطع غیر همسطح در فاصله 18 کیلومتری جنوب غربی شهرستان خرم آباد آغاز شده و با ساخت یک دستگاه تقاطع غیرهمسطح در 3.5 کیلومتری روستای پل زال واقع در حدود 60 کیلومتری شهرستان اندیمشک خاتمه می یابد.

وی یادآور شد: در طول مسیر این آزادراه تعداد 14 دستگاه تونل دوقلو به طول 25 کیلومتر و تعداد 28 دستگاه پل بزرگ به صورت رفت و برگشت به طول 2.6 کیلومتر وجود دارد.

مدیر کل راه و ترابری استان لرستان یادآورشد: آزادراه خرم آباد - پل زال قسمتی از بزرگراه آسیایی"AH8" محسوب می شود که موجب تسریع و تسهیل در ارتباط بین نواحی شمالی و مرکزی کشور با مناطق جنوبی به ویژه بندر امام خمینی می شود.

کد خبر 1176522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • وحید نثاری IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
      0 0
      شالوده دریا بود ولی برا من یه کویر تشنه ، همونجا آسیب دیدم با یه بدن پر از پلاتین کسیم احوال نپرسید.