پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۸۹، ۹:۳۸

تقوی به مهر خبرداد:

اجرای بسته نظارت و بازرسی بازار / کنترل نامحسوس بازار با 10 هزار بازرس

اجرای بسته نظارت و بازرسی بازار / کنترل نامحسوس بازار با 10 هزار بازرس

معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: اجرای بسته نظارت و بازرسی قانون هدفمند کردن یارانه ها با کنترل محسوس و نامحسوس بالغ بر 10 هزار بازرس در کشور آغاز شد.

سیدجواد تقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز اجرای بسته نظارت و بازرسی طرح هدفمند کردن یارانه ها گفت: طرح نظارتی ویژه اجرای هدفمند کردن یارانه ها از هفته گذشته به تمامی استانها ابلاغ شد و مجموعه استانها نیز با هماهنگی با سایر دستگاهها از جمله استانداری ها، فرمانداری ها، ائمه جمعه و جماعات و سازمانهای بازرگانی، برنامه عملیاتی خود را براساس اولویت کالا و خدماتی در سبد خانوارها  تهیه کردند.

معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود:اگرچه اولویت بازرسی ها بر کالاهای پرتقاضا در سبد خانوارها متمرکز است، اما این به معنای نادیده گرفتن بازرسی ها در سایر کالاها نیست.

وی تصریح کرد: برای اجرای اهداف بسته حمایتی نظارت و بازرسی طرح هدفمند کردن یارانه ها، 10 هزار بازرس به طور محسوس و نامحسوس، بر بازار نظارت دارند؛ این رقم به جز بازرسان تشکل های بخش خصوصی تولیدی و خدماتی است.

تقوی ابراز امیدواری کرد تا با کنترل بازار کالا و خدماتی که در اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها مورد تاکید قرار می گیرد، فضایی امن در بازار بوجود آید.

وی تاکید کرد: در راستای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، با افرادی که قصد دارند تعادل بازار را بر هم زده و با فرصت طلبی، افزایش قیمت، محدودیت در عرضه کالا و احتکار اقلام مورد نیاز مردم را دنبال می کنند، به شدت برخورد قانونی خواهد شد؛ در این راستا هماهنگی های لازم با سازمان تعزیرات حکومتی به عمل آمده است تا پرونده این افراد سودجو را خارج از نوبت بررسی و به اشد مجازات محکوم کند.

معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: به هرجهت طرح تحول اقتصادی یک طرح عظیم است که یک نظام آن را پشتیبانی می کند، بنابراین امیدواریم همانطور که در اهداف طرح آمده است، شاهد اجرای موفق آن باشیم.

به گفته تقوی، برخوردهای قانونی  بازرسان با افرادی خواهد بود که به صورت غیرمنطقی قیمت را افزایش داده یا از عرضه کالا امتناع و کالا را احتکار می کنند.

وی اظهار داشت: ستاد اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها از هفته گذشته در وزارت بازرگانی فعال شده است و تمامی دستگاههای مرتبط با اجرای این قانون و مباحث بازار نیز در آن حضور فعال دارند، این درحالی است که هر سازمان از جمله سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان توسعه تجارت ایران و شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز، به صورت مستقل ستادهایی را تشکیل داده اند.

کد خبر 1176533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha