پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۰۰

اعوانی و مجتهدی تقدیر شدند

اعوانی و مجتهدی تقدیر شدند

در چهارمین دوره جشنواره بین‏المللی فارابی که روز شنبه، اول آبان ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد، دکتر غلامرضا اعوانی، رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و دکتر کریم مجتهدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین دوره جشنواره بین‏المللی فارابی با در نظر داشتن اهدافی چون معرفی نقش علوم انسانی در توسعه دانش بشری، مدیریت اجتماع و تمدن‏سازی در گذشته و اکنون، ایجاد نگرش مثبت به علوم انسانی، بازنمایی توان علمی ایران در حوزه علوم انسانی، کمک به کاربردی شدن علوم انسانی و اسلامی و شناسایی و معرفی استعدادهای برتر در این حوزه، روز شنبه، اول آبان ماه 1389 در سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم دکتر غلامرضا اعوانی، رییس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، به دلیل مجموعه آثار و خدمات علمی ارزنده و دکتر کریم مجتهدی، استاد فلسفه دانشگاه تهران، به عنوان استاد پیشکسوت علوم انسانی مورد تقدیر قرار گرفته و جوایزی ویژه به این دو استاد فلسفه اهدا شد.

مرحوم دکتر محمد خوانساری، صاحب کتاب مهم و مشهور "منطق صوری"، مرحوم دکتر علی محمد حق‏شناس، زبان‏شناس و استاد تازه در گذشته دانشگاه تهران، مرحوم آیت‏الله سید محمد حسین فضل‏الله و مرحوم دکتر هاراطون داویدیان از جمله شخصیتهای پیشرویی بودند که در چهارمین دوره جشنواره فارابی مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین آیت‏الله سید محمد حسینی خامنه‏ای، آیت‏الله محمد امامی کاشانی، دکتر غلامرضا اعوانی و دکتر کاظم معتمدنژاد به دلیل مجموعه آثار و خدمات ارزنده علمی و دکتر کریم مجتهدی نیز به عنوان پیشکسوت علوم انسانی از دیگر برگزیدگان این دوره جشنواره فارابی بودند.

دکتر فضل‏الله رضا به عنوان مفاخرپژوه برجسته، بهاءالدین خرمشاهی به عنوان مترجم برتر انگلیسی، ابوالقاسم امامی، به عنوان مترجم برتر عربی، حجت‏الاسلام علیرضا قائمی‏نیا، به عنوان نظریه‌پرداز برجسته و استاد عبدالحسین حائری به عنوان مصحح و نسخه شناس برتر نیز در این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.

برگزارکنندگان چهارمین دوره جشنواره فارابی، "پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی"، "فصلنامه تعلیم و تربیت" و "انجمن روانشناسی ایران" را به ترتیب به عنوان مؤسسه پژوهشی برتر، نشریه علمی-پژوهشی برتر و انجمن علمی برتر معرفی کردند.

همچنین سید حسن اسلامی اردکانی تنها برگزیده گروه علمی "فلسفه، کلام، اخلاق، ادیان و عرفان" بود که اثری از وی با نام "شبیه سازی انسان از دیدگاه آیین کاتولیک و اسلام" به عنوان رتبه سوم بزرگسالان به مرحله نهایی راه یافت و مورد تقدیر قرار گرفت.

بنا بر آمار ارائه شده از سوی دبیرخانه جشنواره فارابی، در مجموع 2381 اثر به این دبیرخانه ارسال شده است که در میان آنها، 366 اثر در حوزه "فلسفه، کلام، اخلاق، ادیان و عرفان"، 141 اثر در حوزه "علوم اجتماعی و علوم ارتباطات"، 440 اثر در حوزه "فقه، اصول، علوم قرآنی و حدیث"، 198 اثر در حوزه "علوم سیاسی، روابط بین‏الملل و مطالعات منطقه‏ای" و مابقی در موضوعات دیگری چون تاریخ، جغرافیا، باستان‏شناسی، حقوق، زبان و ادبیات، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، روان‏شناسی، علوم رفتاری، مطالعات هنر و... بوده است.

کد خبر 1176537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha