پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۸:۲۳

هنیه:

دربند شدن فلسطینان نزد تشکیلات خودگردان و اعراب شرم آور است

دربند شدن فلسطینان نزد تشکیلات خودگردان و اعراب شرم آور  است

نخست وزیر منتخب مردم فلسطین در کنفرانس بین المللی اسیران در غزه ضمن درخواست از تشکیلات خودگردان برای آزادی بازداشت شدگان سیاسی، اسارت فلسطینی ها بوسیله این تشکیلات و اعراب را خجالت آور دانست.

به گزارش  خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، "اسماعیل هینه" تاکید کرد: موضوع اسیران فلسطینی باید بعد بین المللی پیدا کند و یکی از اهداف کنفرانس کنونی درغزه همین است.

وی  با اشاره به وجود هشت هزار اسیر فلسطینی دربند اسرائیل، افزود: همه گروههای فلسطینی هدف واحدی که آزادی اسیران فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی است، را دنبال می کنند.

هنیه با جنایت کار توصیف کردن رژیم صهیونیستی به خاطر زندانی کردن فلسطینی ها گفت: اقدام برای آزادی اسیران یک مسئولیت ملی محسوب می شود و گروههای فلسطینی مصرانه  برآزادی همه اسیران تاکید دارند.

نخست وزیر منتخب مردم فلسطین تاکید کرد: این که فلسطینی به خاطر مقاومت در برابر اسرائیل یا مسائل سیاسی دیگر در زندان کشور عربی یا تشکیلات خودگردان باشد، عیب است.

وی با درخواست از"حسنی مبارک" رئیس جمهور مصر برای آزادی همه بازداشت شدگان در این  کشور گفت: من از مبارک می خواهم که تصمیم ملی درشان جایگاه مصر به عنوان حامی آرمان فلسطین اتخاذ کند و همه  بازداشتی های سیاسی را آزاد کند.

هنیه با انتقاد از توجه بیش ازحد به موضوع نظامی اسرائیلی در بند جنبش مقاومت افزود: همه هئیت های غربی که از نوار غزه دیدار می کنند موضوع" گلعاد شالیت" را مطرح می کنند اما موضوع هشت هزار فلسطینی اهمیتی برای آنها ندارد.

وی خواستار تشکیل هئیتی از خانواده های اسیران برای سفر به کشورهای عربی و اسلامی و ارورپایی برای بعد جهانی  دادن به موضوع اسیران شد.

کد خبر 1176697

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha