پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۲:۳۳

شناسنامه فرهنگی مساجد و روستاهای گناباد باید تکمیل شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد گفت: شناسنامه فرهنگی مساجد و روستاهای شهرستان باید با همکاری دست‌اندرکاران مساجد تکمیل شود.

حجت‌الاسلام عباسعلی فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر در گناباد با بیان اعلام این خبر که نخستین جلسه متولیان و دست اندرکاران مساجد در محل اداره تبلیغات اسلامی گناباد برگزار شد، اظهار داشت: شناسنامه فرهنگی مساجد و روستاهای شهرستان که به پیشنهاد اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد و تصویب شورای فرهنگ عمومی تهیه شده است با همکاری دست‌اندرکاران مساجد تکمیل شود.

فاطمی افزود: این جلسه به منظور بررسی و رفع مشکلات و برطرف کردن چالش‌های مربوط به حوزه‌های مشترک نهادها و سازمان‌های مرتبط با مسجد برگزار شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد گفت: در این جلسه مقرر شد که جلسه‌های مشترک فصلی ویژه امامان جماعت مساجد، شورای فرماندهی پایگاه‌ها، هیئت امنای مساجد، مسئولان کانون‌های فرهنگی با هدف شناسایی نقاط مثبت کارکردهای نهادهای مختلف و برطرف کردن مشکلات برگزار شود.

وی افزود: جلسه هم‌اندیشی متولیان و دست‌اندرکاران مساجد گناباد با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان اداره اوقاف و فرماندهی سپاه گناباد برگزار می‌شود.

فاطمی همچنین از برگزاری چهارمین جلسه شورای تبلیغ گناباد خبر داد و گفت: این جلسه به منظور ساماندهی تبلیغ، اعزام مبلغ در مناسبت‌ها و برگزاری نمازهای جماعت برگزار شد.

وی افزود: بکارگیری و استفاده بیشتر از ظرفیت مبلغان برای اعزام شب‌های جمعه به مناطق محروم و روستاها، برگزاری مراسم جشن عمامه‌گذاری طلاب در دهه کرامت از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.

فاطمی افزود: اعضای شورای تبلغی گناباد متشکل از دبیر جامعه روحانیت، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مدیر حوزه علمیه است.

کد خبر 1176959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha