به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، دکتر حسین نوید صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از خوابگاه های این مجموعه افزود: از این تعداد متقاضی سه هزار و 550 دانشجوی پسر در خوابگاه های شهرک امام، ولی عصر و فجر و دو هزار و600 دانشجوی دختر در خوابگاه شهدای این دانشگاه در یک فضای مناسب و با ازدحام کم اسکان داده شده اند.
وی تصریح کرد: 600 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه تبریز نیز در هشت خوابگاه خودگردان طرف قرارداد و تحت نظارت این دانشگاه ساکن شده اند.
نوید با بیان اینکه براین اساس تمامی دانشجویان روزانه متقاضی خوابگاه در دانشگاه تبریز از این خدمات بهره مند شده اند، اظهار داشت: امسال تلاش شده است با تمهیدات مختلف از جمله راه اندازی سامانه مدیریت خوابگاه ها، افزایش امکانات ورزشی و نیز گسترش امکانات اینترنت فضای مناسبی برای زندگی و تحصیل دانشجویان فراهم شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه مطابق مقررات موجود این دانشگاه در قبال دانشجویان شبانه تعهدی ندارد، خاطرنشان کرد: با این وجود دانشگاه تبریز در تلاش بوده دانشجویان نوبت دوم متقاضی را به خوابگاه های دارای مجوز معرفی کند.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز همچنین از اقدامات این دانشگاه برای احداث خوابگاه های جدید خبر داد و گفت: با همکاری خیران و نیز با جذب اعتبارات بخش خصوصی در تلاش هستیم نسبت به احداث خوابگاه های جدید اقدام کنیم.
نظر شما