پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۶:۲۹

بیشترین مسمومیت اطفال در گلستان با دارو بوده است

بیشترین مسمومیت اطفال در گلستان با دارو بوده است

گرگان - خبرگزاری مهر: کارشناس دارویی مرکز اطلاع‌رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی گلستان گفت: در شش ماهه اول سال جاری بیشترین مورد مسمومیت در اطفال از طریق دارو بوده که به والدین توصیه می‌شود در حضور اطفال اقدام به مصرف دارو نکنند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، لیلا ناظمیان عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان از سم به عنوان ماده‌ای که باعث بروز اختلال ساختاری در سیستم بیولوژیک می‌شود، یاد کرد و افزود: شایعترین روش ورود سم به انسان از راه مواد خوراکی است که طرق پوستی و تنفسی در جایگاه های بعدی آن قرار می‌گیرند.

وی اظهار داشت: مرکز پنج شماره‌ای رایگان اطلاع‌رسانی دارو و سموم 09646 در تمامی نقاط کشور آماده پاسخگویی به پرسشهای دارویی و شهروندان در ساعات اداری است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر شماره مذکور این مرکز در استان گلستان با شماره 01714424004 نیز در راستای ارائه خدمات با استفاده از آخرین مراجع و رفرانسها به طور لحظه‌ای پاسخگوی شهروندان است.

به گفته وی افراد در صورت بروز مسمومیت، پیش از هر اقدامی جهت در یافت اطلاعات صحیح به مرکز اطلاع‌رسانی دارو و سموم تماس حاصل نمایند و با ارائه اطلاعات شخص مسموم از قبیل سن، جنس، نوع مسمومیت، سابقه پزشکی و مرکز را از علائم لحظه‌ای بیمار برای دریافت اقدامات درمانی در منزل مطلع نمایند.

کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو مسمومیت از طریق فراورده‌های مخدر و نفتی را در رده‌های پایین تر مسمومیتها در استان اعلام کرد و ادامه داد: در گلستان که جزو استانهای کشاورزی محسوب می‌شود مسمومیت از طریق آفات و سموم کشاورزی نیز حائز اهمیت است.
 
وی از شهروندان خواست در صورت بروز مسمومیت سر خود کاری انجام نداده و با ارائه عارضه بیمار به مرکز از خدمات مشاوره دریافت کنند.

کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو اظهار داشت: نخستین هفته آبان ماه با عنوان پیشگیری از مسمومیتها نامگذاری شده است.
کد خبر 1177387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha